Haberler

Milli Tekvandocu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a Transfer Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, dünya şampiyonu tekvandocu İrem Yaman'ı transfer etti.

Lacivert-turunculu kulüpten yapılan açıklamada, son yıllardaki başarılı performansıyla dikkati çeken dünya şampiyonu İrem Yarman'la, kulüp başkanı Bahattin Ulusan ile tekvando şubesi sorumlusu Turgut Babuşçu'nun da hazır bulunduğu törende sözleşme imzalandığı belirtildi.

Transferle ilgili olarak kulüp başkanı Ulusan'ın, "Genç yaşına rağmen kendisini ispatlamış ve mili forma altında ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırma başarısı göstermiştir. Böyle gelecek vaat eden bir sporcuyu bünyemize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerine yer verilirken, İrem Yaman'ın ise, "Hedefim, tarihi başarılarla dolu bu kulüpte Bahri Tanrıkulu, Nur Tatar ve Servet Tazegül gibi isimler arasında olup, ülkemi Rio Olimpiyat Oyunları'nda temsil ederek, bayrağımızı dalgalandırmak" şeklinde görüş belirttiği aktarıldı.

Henüz 20 yaşında olan İrem Yaman, mücadele verdiği 62 kiloda 2 kez ümitler Avrupa şampiyonluğu ve 1 kez de büyükler dünya şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title