Haberler

Milli Tat Maraş Dondurması Ülker Golf'le Dünya Pazarlarına Yelken Açıyor.

2013 sezonunda 2,2 milyar lira seviyesine ulaşan Türkiye dondurma pazarında, 2012 yılına göre %12 oranında büyüyen Ülker Golf, ambalajlı dondurma pazar payını % 24'e çıkarttı.

2013 sezonunda 2,2 milyar lira seviyesine ulaşan Türkiye dondurma pazarında, 2012 yılına göre %12 oranında büyüyen Ülker Golf, ambalajlı dondurma pazar payını % 24'e çıkarttı. Şirketin yatırımlarının ve hedeflerinin paylaşıldığı basın toplantısında konuşan Ülker Golf Genel Müdürü Gökhan Aydın, Maraşım dondurmasıyla gerçek Maraş dondurması pazarını büyüteceklerini, Maraşım'ın ev içi tüketim segmentinde önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

'Gerçek Maraş dondurmasını bir dünya markası yapacağız'

Aydın, 'Kahramanmaraş fabrikamıza 75 milyon lira yatırım yaparak 11 yıldaki toplam yatırımımızı 325 milyon liraya çıkardık. Bu fabrikada yılda 40 milyon litre dondurma üreteceğiz. Ülker Golf olarak 3 yıl içerisinde bu pazarı önemli ölçüde büyütmeyi hedefliyoruz ama asıl amacımız Maraş dondurmasını tüm Türkiye'ye tattırdıktan sonra bir dünya markası yapmak' dedi. Ülker Golf'ün ihracatı 20 milyon doları aşacak

2006 yılında ilk olarak Balkan ülkelerine ihracata başlayan Ülker Golf'ün, 2014 yılı itibariyle Balkanlar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde toplam 13 ülkeye 20 milyon dolarlık ihracat hacmini aşması hedefleniyor. Markanın hedefinde uluslararası dondurma liginde yerini daha da sağlamlaştırmak var.

Ürdün'de Ülker Golf yatırımı

Daha önce Suudi Arabistan ve Suriye'de dondurma üretimi yapan Ülker Golf, Ürdün'de faaliyete geçen yeni fabrikasıyla yola devam ediyor. Ülker Golf, nüfusu 8 milyon olan Ürdün'de %8 oranındaki pazar payını hızla arttırmayı hedefliyor.

Ülker Golf 'ün uluslararası yatırım projeleri arasında Mısır da önemli bir yer tutuyor. Projenin detaylandırılmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor.

Ülker Golf 'ten birbirinden lezzetli dört yeni inovatif ürün Her yaşın keyifle yiyebileceği ve kolayca ulaşabileceği inovatif ürünler sunan Ülker Golf, Golf Maraşım'la beraber Maraş dondurmasını ilk kez kornete taşırken, Royal mini kuplar, Hobby Rengarenk, Metro ve Coco Star ürünlerini de bu yaz dondurma severlerin beğenisine sunuyor. En çok sevilen tatları evde de yemeye doyamayanlar için muhteşem ikili Metro ve Coco Star evde tüketim için özel pakette buluşurken, Royal Mini Kuplar premium dondurma tutkunları için üretiliyor. Hobby Rengarenk ise çocukların gözdesi olmaya aday. Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Melek Şahin Ülker Golf için buluştu

Maraşım dondurmasının tanıtım kampanyası için ilk defa bir reklam filminde buluşan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin sevilen karakterleri Haluk (Tamer Karadağlı), Meltem (Pınar Altuğ) ve Emine'nin (Melek Şahin) katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında Maraşım reklam filmi de ilk defa basın mensuplarıyla paylaşıldı. Film yarından itibaren televizyonda yayınlanmaya başlayacak.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Aydın Türkiye Ürdün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

songül tanır:

maraş değil KAHRAMANMARAŞ şehrimizin adı atalarımız dedelerimiz kahramanlık ünvanını bizler bir çırpıda silip atalım diye kazanmamış.öncelikle bu durumun düzeltilmesini istiyorum sizlerden...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title