Haberler

Milli Takımımızın Grubunda Kalan Maçlar

Güncelleme:

A Milli Takımımız, Euro 2016 finallerine katılmak için 5 karşılaşmaya daha çıkacak. Bunlardan 3'ünü evinde oynayacak.

Euro 2016 Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda Hollanda'yla 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Ay-Yıldızlılar, puanını 5'e, Portakallar ise 7'ye yükseltti.

Grupta Çek Cumhuriyeti 13 puanla lider, İzlanda ise 12 puanla 2. sırada bulunuyor.

İŞTE KALAN MAÇLAR...

ÇEK CUMHURİYETİ (13 PUAN)
İzlanda (D)
Kazakistan
Letonya (D)
Türkiye
Hollanda (D)

İZLANDA (12 PUAN)
Çek Cumhuriyeti
Hollanda (D)
Kazakistan
Letonya
Türkiye (D)

HOLLANDA (7 PUAN)
Letonya (D)
İzlanda
Türkiye(D)
Kazakistan (D)
Çek Cumhuriyeti

TÜRKİYE (5 PUAN)
Kazakistan (D)
Letonya
Hollanda
Çek Cumhuriyeti (D)
İzlanda

LETONYA (3 PUAN)
Hollanda
Türkiye (D)
Çek Cumhuriyeti
İzlanda (D)
Kazakistan

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çek Cumhuriyeti Hollanda İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

semsitMobil-ANDROID:

n......çıkar

5
10
yanıtYanıtla
Korkak tarla fareleri Mobil-IOS:

Ne kadar adisiniz korkaksiniz kürtler ancak buradan böyle yazarsiniz korkak geri ilker magra insanlari..

3
11
yanıtYanıtla
fuatkMobil-ANDROID:

bu ulkeye hicbirsey yakismiyo....

11
3
yanıtYanıtla
türk Mobil-ANDROID:

özellikle son zamanlarda bu son dakika haberine yorum yapanların nedense hep ön sayfasında kürdün Türklük e ağır laf ve hakaretleri ön sırada tutuluyor halbuki o kürtlüğü savunan mahluktan sonra bir sürü yazanlarda var bu son dakika programını telefonda silmeme az kaldi ve herkeze bu tespitimi anlatıyorum bilmiş olun. bu günkü tum haber yorumlarınıza aticam bu yorumu.

5
8
yanıtYanıtla
ÖMER:

NAH ÇIKAR

5
8
yanıtYanıtla
memur:

ula hep şu spikerin yüzünden gol yedik adam son dakikada büyük konuştu ''6 DAKİKA DEYİL 16 DAKİKA UZATSALAR BİZ YENECEĞİZ'' dedi allahın izniyle ibaresini koymalıydı bence.

13
0
yanıtYanıtla
AlperenmobilWeb@haberler.com:

Haydi Turkiyem sen basarirsin.Ulkemi sevmeyen serefsizlere inat kazanmalisin.Ekmegini yedikleri ulkelerine ihanet eden ahlaksizlara ve alcaklara ramen yinede milletce dimdik ayaktayiz. Ve seninleyiz.

8
4
yanıtYanıtla
LütfiMobil-IOS:

Helal olsun çok güzel oynadık lütfen Fatih terimin ve oyuncuların hakkını yemeyin hollandadan bizzat seyrettim kutluyorum türk milli takımımızı fatih terimin taktiklerini Boşa atmayın

4
8
yanıtYanıtla
Ali Köroğlu:

Türkiye için her şey bitmiştir. Boyumuzun ölçüsünü bir kere daha aldık. Matematiksel olarak çok zor diyorum. Hatta imkansız. Lider ve ikinci takım senin aldığın puanı ikiye katlamış. Türkiye''de futbolun gerçekleriyle karşı karşıyayız. Bir teknik direktörü milletçe havalara soktuk. Tesadüfü başarılarını taçlandırdık. Bu kadar da para veriyoruz adama. Bu kadar hoyratça para verilmez ki. Verenler ceplerinden veriyorlar sanki.

11
0
yanıtYanıtla
sonuna kadar:

hollanda türkiye maçı çok iyiydi. . futbolcuların hakkarını yemeyelim. sonuna kadar devam. dün keyifli bir maçtı. inşallah çok daha iyi oluruz. pozitif düşünün

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title