Haberler

Milli Takım Seçmelerine Yeni Malatyaspor'dan 2 İsim

Milli Takımlar departmanı tarafından 2002 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 Yaş Altı Seçmelerinin ikinci kısmı Antalya'daki Emirhan Spor Kompleksi'nde sürüyor. Yeni Malatyaspor Kulübü alt yapısında forma giyen kaleci Talha Dere ve Ozan İnce'de seçmelere katılarak ay-yıldızlı forma için ter döktü.

13 karma takımdan 260 futbolcunun katıldığı seçme maçlarından önce 2 gün boyunca fiziksel performans testleri uygulandı. Milli Takımlar Fiziksel Performans Departmanı Sorumlusu Levent Şahin, Fiziksel Performans Antrenörü Muratcan Üner, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Mustafa Şahin ve test ekibi gözetiminde fiziksel performans testleri uygulandı. Oyunculara esneklik, çabukluk, patlayıcı kuvvet, sürat ve dayanaklılık testleri yapıldı. Yapılan değerlendirmeler genç milli takım hocalarına rapor halinde sunularak müsabakalar öncesi oyuncuların fiziksel özellikleriyle ilgili bilgiler verildi. 28 Ocak Perşembe günü sona erecek seçmelere Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Erzurum, Van, İzmir, Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Sakarya, Samsun, Trabzon ile İstanbul'da 3 ayrı bölgeden katılan takımlarda toplam 280 genç futbolcu yer alıyor. U14 Milli Takımları Teknik Direktörü Güngör Şahinkaya ve Antrenör Adnan Örnek sorumluluğunda gerçekleştirilecek seçmeler sonrası, milli takımların en küçük yaş grubu olan "U14" ve kulüplere seçme havuzu oluşturulacak. Alima Yeni Malatyaspor alt yapısında mücadele eden kaleci Talha Dere ve savunma oyuncusu Ozan İnce' de seçmelere Malatya'dan katıldı. Genç oyuncular seçilmeleri halinde milli takımların U14 kategorisi için oluşturacağı havuza alınacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emirhan Spor Kompleksi Yeni Malatyaspor Levent Şahin Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title