Haberler

Mıllı Takım Geleceği Yazmaya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Arda Turan, Hakan Balta Ve Nihat Kahveci Nike'ın 'Geleceği Sen Yaz' Konulu Basın Toplantısında Bir Araya Geldi.

Nike tarafından çekilen ve izleyenlerin büyük beğenisini kazanan 'Geleceği Sen Yaz' reklam filminin gösteriminin ardından ünlü oyuncular milli takımla geleceği nasıl yazacaklarını açıkladılar.

11 Ağustos Çarşamba günü oynanacak olan Türkiye-Romanya maçı öncesi basın ile bir araya gelen milli futbolcular Arda Turan, Hakan Balta ve Nihat Kahveci dünyanın en iyi spor markası Nike tarafından çekilen ve kendilerinin rol aldığı reklam filmi ile ilgili düşüncelerini aktardı. Milli takımla geleceği yazacaklarını belirten oyuncular, 2012 Avrupa Şampiyonası ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Türk halkının Milli Takım ile sevinip Milli Takım ile üzüldüğünü belirten Nihat Kahveci "İyiyi de kötüyü de çok yoğun yaşıyoruz. İnsanlar hayatlarını maçlara göre düzenliyor. 2012'de güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz, her maçı ciddiye alıyoruz" dedi.

Futbolun bir takım oyunu olduğunun altını çizen Arda Turan "Hedef artık şampiyonluk olmalı. Bunu yapacak kadroya sahibiz. Sadece millet olarak kenetlenmemiz lazım. Sabırla her maça ayrı ayrı konsantre olup geleceği yazacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Zor bir gruba düştüklerini belirten Hakan Balta ise "Her şey bizim elimizde, sabırsızlıkla bekliyoruz. Futbol sevgisi, Türkiye'de çok yoğun. Başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Futbolda tek bir pas ile bir futbolcu veya bir takım manşetlere taşınabilir, tek bir şutla gelen gol bir ulusu büyük bir mutluluğa ulaştırabilir. Belki de kaçan bir şut da bir milletin yıkıldığı bir an olabilir. Nike'ın "Geleceği Sen Yaz" temalı kampanyası kapsamında çekilen, A Milli Takım Teknik direktörü Guus Hiddink, Milli Futbolcular Arda Turan, Nihat Kahveci, Hakan Balta ile milli basketbolcu Kerem Tunçeri'nin oynadığı filmde, futbolun bu özel anları vurgulanıyor ve gol olmayan bir şutun bir ülkenin futbola bakışını nasıl değiştirdiği anlatılıyor.

Filmde, Arda Turan'ın bir milli maç sırasında attığı şut kale direğinden dönüyor ve Türkiye'de hayat futbol adına duruyor. Futbol sahaları piknik alanı olarak kullanılmaya başlıyor. Kale ağları balık tutmak için, kupalar saksı olarak kullanılıyor. Arda'nın yakın arkadaşı Kerem Tunçeri Arda'nın telefonlarına çıkmamaya başlıyor. Nihat Kahveci futbolu bırakıyor ve uzamış sakalı ile balık tutarak zaman geçiriyor. Hakan Balta yolda yürürken bir çocuğun kendisine dil çıkarması ile hayretler içinde kalıyor. Özetle Türkiye'de herkes futbolu hayatından çıkarıyor. Filmin devamında Arda bir milli takım idmanı öncesinde kendi kendine daha önce kaçırdığı şut pozisyonunu defalarca çalışırken görünüyor.

Son bölümde ise Guus Hiddink ile milli futbolcular Nihat ve Bir maçta topa her dokunuş o 90 dakikanın, hatta bütün bir turnuvanın ya da sezonun kaderini değiştirebilir. Topa tek bir dokunuş, futbolun geleceğini yazmak için bir fırsat olabilir.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title