Haberler

Milli Takım'da 10 Numara Krizi

Güncelleme:

Hollanda-Türkiye maçında 10 numaralı formayı giyen Hakan Çalhanoğlu, Lüksemburg sınavında kaptan Arda'nın ilk 11'de başlaması nedeniyle 25 numaraya geri dönünce keyfi kaçtı.

A Milli Takım'da Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında yaşanan silah olayı tam anlamıyla çözülemezken yeni bir kriz patlak verdi.

10 NUMARA KRİZİ

Yaşanan krizin nedeni ise 10 numaralı milli forma. Zira söz konusu forma Lüksemburg maçında attığı golle Ay-Yıldızlıları galibiyete taşıyan Hakan Çalhanoğlu ile takım kaptanı Arda Turan arasında paylaşılamıyor. Arda'nın cezalı olduğu Euro 2016 elemelerindeki Hollanda karşılaşmasında 10 numaralı formayı sırtına geçiren Hakan, birkaç gün sonra oynanan Lüksemburg maçında formasını yıldız oyuncuya teslim etti.

"10 NUMARA BENİM HAKKIM" DEDİ

Bu gelişmeler nedeniyle morali bozuk bir şekilde 25 numaralı formayla sahaya çıkan gurbetçi futbolcu, buna rağmen şık bir gole imza atarak adeta '10 numara benim hakkım' dedi. İki yıldız isim arasında daha önce İzlanda maçında da forma krizinin yaşandığı ancak olayın basına yansımadığı öğrenildi.

İLK GOLÜNÜ ATTI

Fatih Terim'in araya girmesiyle Gökhan Töre olayını unutup Milli Takım'da yeni bir sayfa açan 21 yaşındaki yıldız, yaşadığı tüm olumsuz gelişmelere karşın Lüksemburg maçındaki performansıyla göz doldurdu. 90 dakikada ter döken Çalhanoğlu, Ay-Yıldızlı forma altındaki ilk golünü de attı. 87. dakikada uzaktan sert bir şut atan başarılı futbolcu, Lüksemburg ağlarını havalandırarak millileri galibiyete taşıdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arda Turan Lüksemburg Hollanda Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

muratmobilWeb@haberler.com:

10 numara hakan olmalı çünkü o tam bir profesyonel

8
8
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.com:

Turkiyede butun sorunlar bitti bir derdimiz 10 numara kimin olmali..

13
0
yanıtYanıtla
genc osmanlı:

Ülkenin yarısı genç ve bunlar içinden 18 tane futbolcu çıkaramayıp almancılara kalırsan daha çok kriz çekersiniz!

9
2
yanıtYanıtla
Karadeniz Fırtınası:

Biri küfür edildi diye maç öncesi stadı terkeder, birisi kavga etti diye milli takıma gelmez, diğeri lig maçında rakip takımın hocasına küfreder milli takım taraftarları tarafından yuhalanır. . . Diğeri Arda kaptan oldu diye naz eder. . . Üstüne milli takımın hocası da hiç birşey yokmuş gibi davranır. Bu ne lan? Bu ne biçim milli takım!!!

9
1
yanıtYanıtla
yäläääääännnn:

milli tökimimizdä 10 numärä yokki neyi päyläsämiyolär

7
2
yanıtYanıtla
emre sağlam:

yalan haber yapınca elinize ne geçiyor

8
0
yanıtYanıtla
ahmet:

arda milli takımda iyi oynamıyor sallamayın.

5
3
yanıtYanıtla
TAM DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ OLMUŞ..:

E tabiki abisi olarak 10 numara arda nın hakkı eğriye eğri doğruya doğru. . .

1
7
yanıtYanıtla
urfali:

doru. . millitakim. . avrupa. . kupasinda. . sira. . on. . numara. . kimin. . olacani. . tartisin. . ulan. . size. . bos. . forma. . bile. . layik. . deyil. . utanmazlar

4
3
yanıtYanıtla
Hüseyin akanMobil-IOS:

Ha senin ha onun 10 numara maç ALIN maç rezil takım

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title