Haberler

Milli Sporcunun Ölümüyle ilgili Detaylar Ortaya Çıkmaya Başladı

Güncelleme:

Eski sevgili şiddetine kurban giden eski milli hokeyci Dilara Özen'in ablası, cinayetin ayrıntılarını anlattı. Genç kadının katili, kızın annesine cesedin yerini söylemiş.

Kadın Buz Hokeyi Milli Takımı'nın eski oyuncusu Dilara Elysse Özen'in ABD'nin Philadelphia kentinde ayrıldığı sevgilisi tarafından öldürülmesinin ardındaki sır perdesi aralanıyor.

Özen'in 29 yaşındaki eski sevgilisi Andrew Messner, "cinayet" suçundan tutuklandı. Bölge yargıcı Joseph Falcone tarafından ifadesi alınan katil zanlısı, "kefaletsiz tutuklu yargılanmak" üzere Bucks County cezaevi'ne gönderildi.

Polis, Dilara'nın ölümüne ilişkin bilgisi olanların kendileriyle paylaşmasını istedi. Eski sevgilinin, mayıs ayında da genç kadına fiziksel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı ortaya çıktı. Katil eve gelen anneye "Kızın banyoda" demiş ve kızı öldürdüğünü hiç umursamamış gibi davranmış

"DİLARA'YI DÖVÜYORDU"

Öte yandan, genç sporcunun ablası Özge Canan, vahşi cinayetin ayrıntılarını ve kardeşinin önceki süreçte yaşadıklarını gözyaşları içinde habertürk'e anlattı.

Türkiye'de yaşayan Canan, Messner'in şiddet bağımlısı olduğunu söyleyerek, "Dilara'ya şiddet uyguluyordu. Bu yüzden ondan ayrılmıştı. Ayrıldıktan sonra da onu rahatsız ediyordu" dedi.,

"BANYODA" DEMİŞ...

Kardeşinin, katil zanlısıyla 1 yıl önce tanıştığını belirten Özge Canan şunları söyledi:

"Dilara'nın bu çocukla görüşmesini babam da istemezdi. Ayrılığı kabullenmeyen Andrew bu sefer de telefonla rahatsız etmeye başladı. İşe gidip gelirken Dilara'yı takip edip fiziksel saldırıda bulunduğu için gözaltına alındı. Mahkemeye ifade vermeye gitmediği için hakkında tutuklama kararı vardı. Annesi, Dilara'dan iki gün haber alamayınca eve gitmiş. Andrew açmış kapıyı ve 'Dilara banyoda' demiş. Annesi cansız bedeni banyoda bulmuş. Polise ve eski eşi olan babama haber vermiş. Babam ilk uçakla Amerika'ya gitti. Hepimiz perişan durumdayız. Türkiye'yi çok seviyordu. En son telefonla görüştüğümüzde yıl başı tatili için Türkiye'ye geleceğini ve kutlama için şimdiden hazırlıklara başladığını söylemişti..." Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Philadelphia Habertürk Türkiye 3.Sayfa Yaşam Spor Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

mac:

turkler neyine yetmedi, niye gavurla evlendin be kızım

34
9
yanıtYanıtla
ARSLAN:

LAN ALLAH BELANIZI VERSİN SİZDEN KAÇIP BU SAPKIN SAPIĞIN KURBANI OLMUŞL İŞTE DAHA HALA UTANMANIZ YOK KONUŞUN SİZ

yanıt3
yanıt2
bahar:

sanki turk erkekleri yapmiyor

yanıt9
yanıt1
bernaMobil-ANDROID:

sanki Turkiye de kadinlar esleri ve sevgilileri tarafindan oldurulmuyorlar.Turkiyedeki oldurme orani Amerikadakinin 10 kat fazlasidir belki

12
26
yanıtYanıtla
pervin kara:

Ibret almali yasamdan..aykiri yasamak bela getiriyor.

19
6
yanıtYanıtla
sisli:

Amerika ve avrupada özgürlük var öyle sıradayağı yersiniz canınızdan olursinuz ama yinede türkiyeyi begenmeyip praları amerikalarda yersiniz alsana özgürlük.

6
17
yanıtYanıtla
miroMobil-ANDROID:

bu yabanci erkeklerde cok medeniyetsiz kadin dovup olduruyorlar

13
4
yanıtYanıtla
UZAY İNSANI:

SELO NEDEN BAŞKAN DEĞİLSİN DE EŞBAŞKANSIN. . HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ. . . . . . . . . . . . ÇÜNKÜ ÖZGÜR DEĞİLSİN. ANCAK PİYONLAR BU UNVANA LAYIKTIR. ÖZGÜR YA DA EGEMEN OLMA İHTİMALLERİ ÇOK ZAYIFTIR.

9
5
yanıtYanıtla
kastamonuluMobil-ANDROID:

amerikaya küfür etmeyin. lahmacun kültürü içimize girdikçe kan davaları terörizm de onlarla geliyor. çocuk ölümleri çoğalıyor. bir adamlar barış diyor tüm pisliği kendileri çıkarttığı halde. amerikadan daha kötü olacağız bu fareleri insandan saydıkça

9
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Elin gavuruna güvenmi olurmuş

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title