Haberler

Milli Sporcu Olimpiyatlar İçin Endonezya'ya Kampa Gitti

Türk Telekom Milli Sporcusu Muhammed Ali Kurt, Türkiye Badminton Federasyonunun düzenlenmiş olduğu Endonezya’daki 30 günlük Milli takım kampına katılacak.

Türk Telekom Milli Sporcusu Muhammed Ali Kurt, Türkiye Badminton Federasyonunun düzenlenmiş olduğu Endonezya'daki 30 günlük Milli takım kampına katılacak.

Sporcu daha iyi teknik taktik alarak Endonezyalı hocalar eşliğinde kendini daha fazla geliştirmek ve önümüzdeki turnuvalarda başarı sağlayıp olimpiyat kotasını aşarak 2020 yılında Japonya'da yapılacak olimpiyatlara katılarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek madalya alabilmek için çalışma yapacak. Türkiye'yi Balkanlarda ve Avrupa'da başarılı bir şekilde şimdiye kadar temsil etmiş ve büyükler kategorisinde Avrupa 3.cülüğü olan Muhammed Ali Kurt'un bundan sonraki hedefi ise 2020 yılındaki olimpiyatlarda madalya kazanmak olacak.

Erzincan Türk Telekom Spor Kulüp Başkanı Recep Karakoç, "Badminton sporuna sağladığımız destek ile sporcularımızın Balkanlar'da ve Avrupa'da her zaman başarılı oldular ve bundan sonra da olacaklarını umut ediyor ve bu sorumluluğu taşıdığımızı ifade etmek istiyorum." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Ali Türk Telekom Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title