Haberler

Milli Sporcu Kesgin'den, Bakan Kılıç'a Teşekkür

Milli sporcu Kesgin'den, Bakan Kılıç'a teşekkür İmkansızlar nedeni ile sünger havuzda antrenman yapan milli sporcuya müjde geldi Genç kız antrenmanlarını artık sünger havuzda yapmayacak -Milli sporcu Kesgin'in yüzü Bakan Kılıç'dan gelen mutlu haberle güldüAFYONKARAHİSAR -...

Milli sporcu Kesgin'den, Bakan Kılıç'a teşekkür

İmkansızlar nedeni ile sünger havuzda antrenman yapan milli sporcuya müjde geldi

Genç kız antrenmanlarını artık sünger havuzda yapmayacak

-Milli sporcu Kesgin'in yüzü Bakan Kılıç'dan gelen mutlu haberle güldü

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da şampiyonalara sünger havuzunda hazırlanan 16 yaşındaki milli sporcu Yaprak Selin Keskin'e, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç sahip çıktı. Başarılı genç kız bakan Kılıç'ın devreye girmesi ile genç kız bundan sonra Ankara Eryaman'daki "Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi"nde antrenmanlarını sürdürecek.

62 madalyaya sahip 16 yaşındaki Keskin, kentte standartlara uygun çalışacak havuz bulamadığı için antrenmanlarını içi sünger dolu havuzda yapıyordu. Haberin duyulması üzerine devreye giren Bakan Kılıç genç kıza ve ailesine müjdeyi vererek, Keskin'in bundan böyle Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi"nde antrenmanlarını sürdüreceğini açıklamıştı.

Haber üzerine duydukları memnuniyeti ifade eden genç kızın babası Osman Keskin, Bakan Kılıç'a teşekkür ederek, "Sağolsunlar sayın Bakanımız Kılıç yakından ilgilendi. Elimizden tuttu, bundan sonra inşallah daha iyi işler olacak diye düşünüyorum. Yakın zamanda da bakanımızın attığı twitte de olduğu gibi Ankara Eryaman'da çalışmasına müsaade ettiler ve orada çalışmasını istediler. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Yani emek veren herkesin eline, emeğine sağlık, bakan beyede tekrar şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Sporun her zaman zorlukları var. Ama şu var koşullar, imkanalr daha geniş olunca sonuçlarda müspet olacak" dedi.

"İnşallah her şey daha iyi olur"

Milli sporcu Kesgin'de Bakan Kılıç'a teşekkürlerini sunarak şunları söyledi:

"Öncelikle şunu söylemek isterim, önümüzde çok engel vardı ve bu salonda çalışmak çok zordu. Bazen salon istediğimiz zaman büyük sıkıntılar oluşuyordu. Bakanımıza çok teşekkür ediyorum önümü açtığı için. İnşallah hayırlısı olur benim içinde ve Eryaman'da çalışmaktan da zevk alacağımızı düşünüyorum. İnşallah her şey daha iyi olur."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Akif Çağatay Kılıç Osman Keskin Eryaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title