Haberler

Milli Sörfçü Dilara Uralp, Olimpiyat Yolunda

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından 2016 Rio Olimpiyat Oyunları için aday sporcu seçilen Dilara Uralp, Umman'da düzenlenecek milli takım kampına katılacak.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından 2016 Rio Olimpiyat Oyunları için aday sporcu seçilen Dilara Uralp, Umman'da düzenlenecek milli takım kampına katılacak.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 19 yaşındaki Dilara'nın, 7-12 Eylül 2015'de Urla'da yapılan RS: X Açık Türkiye Şampiyonası'nda bayanlarda Türkiye şampiyonu ve genel klasmanda da Türkiye üçüncüsü olduğu bildirildi.

Türkiye Şampiyonası'ndaki başarının kendisine moral olduğunu ifade eden Dilara Uralp, milli takımla 24 Eylül'de Umman'a giderek 10 gün kamp yapacağını, sonrasında da Maskat'ta kota yarışlarına katılacağını belirtti.

Genç sporcu, 17 Ekim'de başlayacak yarışların Rio'ya gitmek için çok önemli olduğunu vurgulayarak, 2016 yılının mart ayında İspanya'da, Avrupa için son kota mücadelesinde yarışacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye İzmir Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title