Haberler

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Sivas'ta Açıklaması

"Bu millet, kendisiyle aynı gönül frekansını yakalamış AK Parti'nin kurucu Genel Başkanını ve Başbakanını, bu milleti 2023 hedefine ulaştıracak liderini, inşallah Çankaya’ya çıkaracaktır"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bu millet, kendisiyle aynı gönül frekansını yakalamış AK Parti'nin kurucu Genel Başkanını ve Başbakanını, bu milleti 2023 hedefine ulaştıracak liderini, inşallah Çankaya'ya çıkaracaktır" dedi.

Yılmaz, Sivas Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası'nın Paşabahçe Kütük Ev'de düzenlediği sahur programında, ramazanın dayanışma ve yardım ayı olduğunu belirtti.

Ramazanda herkesin kimsesizlere sahip çıkması gerektiğini dile getiren Yılmaz, Sivaslıların bunu yapacağına inandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı seçimine değinen Yılmaz,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, kendisinden, milletvekillerinden ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'dan daha çok desteği hak ettiğini vurguladı.

Başbakan Erdoğan ile hem Viyana'ya hem Paris'e gittiğini anlatan Yılmaz, "Oradaki Türk kardeşlerimiz, 'biz Türkiye ile gurur duyuyoruz' diyorlar" diye konuştu.

Bakan Yılmaz, hükümetin bu milletin öz güvenini kazanmasını sağladığını, kendi insanının değerini bildiğini dile getirerek, milletin kadirşinas ve vefalı olduğunu aktardı.

Cumhurbaşkanı seçiminde son kavşağa girildiğini belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

"Bugünlerde hiçbir cumhurbaşkanlığı seçiminde olmadığı kadar bir seçim atmosferi var. Çünkü bu ana kadar olan seçimlerin hiçbirinde millete sorulmadı. Milletin haberi bile olmadı. Ahmet Necdet Sezer'i tanıyanınız var mıydı? Kim bilirdi? Peki Bülent Ecevit'i, Devlet Bahçeli'yi, Mesut Yılmaz'ı, Recai Kutan'ı, Tansu Çiller'i kim masanın önüne oturttu da ortak imza attırdı? MHP'liler, kendi arkadaşları Sadi Somuncuoğlu'na 'aday oluyorum' dediği, demokratik hakkını, anayasal hakkını kullandığı için töre uyguladılar. Yani kendi arkadaşına dayak attılar."

AK Parti'nin yaptığı en büyük hizmetlerden birinin de emaneti millete geri teslim etmek olduğunu, artık milletin önüne ayak oyunlarıyla çıkmanın mümkün görülmediğini ifade eden Yılmaz, "Artık millet karar verecek. ya aslına karar verecek ya da sahtesine karar verecek" dedi.

Bakan Yılmaz, asil milletin 1950'den beri kendi önüne iki alternatif çıktığında her zaman en iyisini, kendi değerlerine sahip çıkanı, değerlerini temsil edeni seçtiğini dile getirerek, "Bu millet, kendisiyle aynı gönül frekansını yakalamış AK Parti'nin kurucu Genel Başkanını ve Başbakanını, bu milleti 2023 hedefine ulaştıracak liderini, inşallah Çankaya'ya çıkaracaktır. Sivaslı kardeşlerimden, kendi evladı, kendi kardeşi, kendi babası çıkacakmış gibi çalışmasını istiyorum" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Çankaya Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title