Haberler

Milli Savunma Bakanı Yılmaz: İşsizliği Çözeceğiz

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Tomarza ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi'nde düzenlenen 25. Ulusal ve 15. Uluslararası Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenliği'ne katılan Yılmaz, halk ozanı Dadaloğlu'nun anıtını ziyaret etti.

Burada basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Yılmaz, "Yeni hükümet göreve başladı. Nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, 62. Hükümet'in 306 milletvekilinin güvenine mazhar olduğunu söyledi.

Hükümetin 2023 hedefini anımsatan Yılmaz, Türk halkına layık Türkiye'yi oluşturacaklarını belirtti.

"İŞSİZLİĞİ DE ÇÖZECEĞİZ"

Yılmaz, daha özgür, daha müreffeh ve daha zengin bir Türkiye oluşturmak için çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İnşallah biz bunu başaracağız. 2023'te 2 trilyon dolar milli gelir, kişi başına düşen 25 bin dolar ve 500 milyar dolarlık ihracat hedefi var. Bu kadar ihracatı yapabilmek için üretebilmek lazım. Üretebilmek için de çok fabrika yapabilmek lazım. Çok fabrika yaptığımız zaman da inşallah Türkiye'nin en büyük problemi işsizliği de çözeceğiz. Her eve ekmek girecek, herkesin bir iş kapısı olacak. Dolayısıyla Türkiye'yi 2023'te hak ettiği seviyeye bu hükümetin (62. Hükümet) de adımlarıyla birlikte getireceğiz. Haziran ayında seçimler var, Allah nasip ederse 2015 seçimlerini aldığımız zaman 2023'ü de hep birlikte yüz akıyla görürüz diye düşünüyoruz. Bu hükümetten beklentisi olanlar, 77 milyon Türk halkıyla sınırlı değil. Bütün mazlum milletler ve kültür coğrafyamızdaki, yedi iklimdeki bütün insanların beklentisi Türkiye'dir."

Yılmaz, Türkiye'nin zengin ve güçlü olmasının kültür coğrafyasındaki bütün insanlar açısından önemini vurguladı.

Bedelli askerlikle ilgili soruları cevapsız bırakan Yılmaz, Dadaloğlu Anıtı'nın önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra şenliğin yapılacağı alana geçti. - Kayseri

Kaynak: AA / Ekonomi

Tomarza Kayseri Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title