Haberler

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Açıklaması

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Türkiye, koalisyon yıllarında kaybetti.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, " Türkiye, koalisyon yıllarında kaybetti. Türkiye'yi yeniden kaybettirmek istiyorlar ama bu aziz millet koalisyona fırsat vermeyerek, tek başına AK Parti'yi iktidara getirerek bir daha kaybedilen yılların olmasına izin vermeyecektir" dedi.

Yılmaz, partisince İmranlı ilçe meydanında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin önemine değindi.

Halka hizmet gitmesi için AK Parti'nin iktidarda kalması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, muhalefet partileriyle hizmet gelmeyeceğini savundu.

Yılmaz, CHP ve MHP'nin iktidar olamayacağını ve dolayısıyla da hizmet götüremeyeceğini öne sürerek, hizmeti iktidar partisinin getirebileceğini aktardı.

Milletin terazisinin bu zamana kadar şaşmadığını dile getiren Yılmaz, "AK Parti'nin yapmış olduğu hizmetler görülmüyorsa o insanın gözü kör demektir. Gözü kör olan bu millete rehberlik yapabilir mi? Kalp gözü kör olanın bu millete önderlik ve rehberlik yapması doğru olmaz. Aziz milletim, kalp gözü kapalı olanın arkasından gitmez. Çünkü onların kalp gözü kapalı olduğundan bu milleti karanlığa götürür" diye konuştu.

Türkiye'nin yardım alan bir ülke olduğunu, partileri iktidara geldiğinden bu yana ülkeyi yardım alan değil yardım eden ülke konumuna getirdiklerini belirten Yılmaz, "Dünyada milli gelirine oranla en fazla yardım eden ülke Türkiye ama miktar bakımından da dünyada en fazla yardım eden ülke, bir Amerika, iki İngiltere, üç Türkiye. 'Ne yaptı?' diyenler, elini vicdanına koy da karar ver. Sen el açarken, yardım alırken, sen bu milleti namerde muhtaç etmişken, ben yardım ettim" ifadelerini kullandı.

Yılmaz,  AK Parti hükümetleri döneminde yapılan çalışmaları anlatarak, Türkiye'nin dış borcunu kapattıklarını, faizleri düşürdüklerini, enflasyonu yüzde 10'un altına düşürdüklerini, milli geliri 230 milyar dolardan 800 milyar doların üzerine çıkardıklarını söyledi.

"Türkiye koalisyon yıllarında kaybetti"

AK Parti'nin Türkiye'yi diğer hükümetlerden daha iyi yönettiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Türkiye, koalisyon yıllarında kaybetti. Türkiye'yi yeniden kaybettirmek istiyorlar ama bu aziz millet koalisyona fırsat vermeyerek tek başına AK Parti'yi iktidara getirerek bir daha kaybedilen yılların olmasına izin vermeyecektir. Aksi halde evlatlarımızın yüzüne bakamayız. Bir daha zaman kaybetmemek ve evlatlarımızın yüzüne bakabilmek için, evlatlarımızın, Türkiye'nin geleceği için inşallah AK Parti diyeceğiz."

Yılmaz, AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu ve yapılmasını planladıkları çalışmalar için söz verdiklerini dile getirerek, "Bu sözü biz veriyoruz. Bu sözü CHP, MHP verebilir mi? Veremez. Onların yapma gücü yok, onların eleştirme gücü var" dedi.

AK Parti hükümetlerinin yaptığı çalışmaların muhalefet partileri için hayal olduğunu savunan Yılmaz, kendilerinin hayal olanları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yılmaz, sağlık ve eğitim alanında yapıkları çalışmalara da değinerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bilin ki hayallerimiz, hedeflerimiz var. Çok mesafeler aldık, çok engeller aştık. Çok dağlar aştık, okyanusları geçtik. Önümüzde nehir var. İşte o nehri 7 Haziran günü dualarınızla desteğinizle geçeceğiz. Biz bu ana kadar bu milletin çok hayallerini gerçekleştirdik. Bu milletin zümrüdüankası AK Parti'dir. AK Parti ile inşallah Kafdağı'na varacağız ve evlatlarımızın hayal ettiği Türkiye'yi hep birlikte gerçekleştireceğiz."

Yılmaz, daha sonra, partisince Koyulhisar ilçe merkezinde düzenlenen mitingde halka seslendi ve Belediye Başkanı Osman Epsileli'yi makamında ziyaret etti.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title