Haberler

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Açıklaması

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Çözüm Süreci bu milletin projesi olduğu için biz sahiplendik" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Çözüm Süreci bu milletin projesi olduğu için biz sahiplendik" dedi.

Yılmaz, Tokat'ın Erbaa ilçesinde partisinin Mimar Sinan Mahallesi2nde düzenlenen mitinge katıldı. Yılmaz yaptığı konuşmada, önünü görmeyen bir Türkiye'den 2023'ü hedef koyan bir Türkiye olduğunu söyledi.

AK Parti'nin Çözüm Süreci'ni başlattığını belirten Yılmaz, "Bir vatandaşımız bana, 'En büyük hizmetlerimizden en önemlisi  Çözüm Süreci. Evlatları askerlik çağında olan anneler, babalara sorun, 'Evladım nerede askerlik yapacak? Ben şimdi gönderiyorum ama kafasında bir soru var. Tezkere alıp gelecek mi diye. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun, bu Çözüm Süreci'ni başlatarak anaların, babaların kafasındaki soru işaretini kaldırdınız' dedi. AK Parti varsa barış süreci var. Barış bu ülkenin geleceğidir. Eğer barışı sağlayamazsak bu ülkenin kaynaklarını boş yere heba etmiş oluruz" diye konuştu.

Şu ana kadar çok sayıda teröristin öldürüldüğünü anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"30 binin üzerinde terörist öldürüldü. Dağda 5 bine yakın terörist var. Terörist öldürülmesiyle bu işin çözülemeyeceğini gördük. Sivas'ımızdan söyledik öldürdüğümüz teröristin annesi de bu ülkenin vatandaşı. Biz Çözüm Süreci'ni başlatırken öldürdüğümüz teröristin annesinin, babasının da Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşını olduğunu gördük. ve bunun çıkmaz yol olduğunu düşündük. Ondan sonrada aziz milletimize sorduk.  'Çözüm Süreci'ne var mısın' dedik. Çözüm Süreci bu milletin projesi olduğu için biz sahiplendik. Sonuna kadar bizimle olduğunuz için devam edeceğiz. Biz Çözüm Süreci'ni devam ettirirsek, Türkiye'nin önü parlak. Biz Çözüm Süreci'ni nihayete erdirirsek, 350 milyar dolar harcadık diyoruz. Ondanda da fazlası enerjimizi harcadık. Moralimizi yitirdik. Kardeş kardeşçe kavga hale geldi. Çözüm Süreci'nin kökünde Çanakkale ruhunu yaşatmak vardı."

Bakan Yılmaz, Niksar ilçesindeki mitinge de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title