Haberler

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Açıklaması

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,“Bu seçimde milletvekilleri için oy kullanmayacaksınız. Bu seçimde siz kendiniz için oy kullanacaksınız. Nasıl bir Türkiye’de yaşamak istediğinize karar vereceksiniz” dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,"Bu seçimde milletvekilleri için oy kullanmayacaksınız. Bu seçimde siz kendiniz için oy kullanacaksınız. Nasıl bir Türkiye'de yaşamak istediğinize karar vereceksiniz" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Sıcak Çermik Kaplıcaları mesire alanında piknik yapan vatandaşları ziyaret etti. Bakan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek seçimde destek istedi.

Yılmaz, daha sonra merkeze bağlı Kavakdere, Gözmen ve Hanlı köylerini ziyaret ederek seçimde destek istedi. Bakan Yılmaz, Hanlı köyünde yaptığı konuşmada,"Bu seçimde milletvekilleri için oy kullanmayacaksınız. Bu seçimde siz kendiniz için oy kullanacaksınız. Tercihiz aynı zamanda sizin tercihiniz, nasıl bir Türkiye'de yaşamak istediğinize karar vereceksiniz. Evlatlarınıza nasıl bir Türkiye bırakmak istiyorsanız ona karar vereceksiniz" diye konuştu.

Bakan Yılmaz, AK Parti döneminde yapılan hizmetleri anlatarak şunları söyledi.

"Eski Türkiye borçlu, yardım alan, yatırımların bitmediği, okullardan kitapların olmadığı, tabletlerin verilmediği, bölünmüş yolların olmadığı, havaalanlarının olmadığı, hızlı trenlerin olmadığı, hastanelerde bir hastanız yatsa borcunuzu ödemeden cenazesini alamayacağınız, ilaç kuyruklarında beklediğiniz, hastane kuyruklarında beklediğiniz Türkiye. Yeni Türkiye eşi ölmüş hanım kardeşlerimize aylık bağlayan, askere gitmiş Mehmetçiğin ailesine ve engellilere maaş bağlanan, kendi uçağını, tankını, helikopterini yapan Türkiye'dir."

Milli gelir bakımından en fazla yardım eden ülkenin Türkiye olduğunu belirten Yılmaz,"Yeni Türkiye'nin inşasına sizlerden birer tuğla koymanızı istiyorum. Siz birer tuğla koyarsanız inşallah evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye'yi emanet ederiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Yılmaz, daha sonra Güney köyünü ziyaret etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cevdet Yılmaz Türkiye Hanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title