Haberler

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Açıklaması

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “ABD’nin 240 yıllık tarihinde 45. başkan görev yapıyor.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "ABD'nin 240 yıllık tarihinde 45. başkan görev yapıyor. 1.5 yıllık hükumetlerle ülkenin rakipleriyle yarışması mümkün olabilir mi?" dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Halıdere Halıdere Fizik Tedavi ve Rahabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin açılışına katıldı. Açılışa Bakan Işık'ın yanısıra AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan bakan Işık, "ABD'nin 240 yıllık tarihinde şu anda 45. başkan görev yapıyor. 1.5 yıllık hükumetlerle ülkemin rakipleriyle yarışması mümkün olabilir mi?" dedi.

Açılışta referandum çalışmalarından bahseden Bakan Işık, "16 Nisan'da inşallah sizler, istikrarı sağlayacak düzenlemeleri sandıkta oylayacaksınız. Bizler diyoruz ki artık Türkiye istikrarı sandıkta sağlasın. Şu anda oluşan çift başlı yönetimi ortadan kaldırsın. Hükumeti sandıkta halk doğrudan seçsin. Bu bir daha Türkiye'de şu parti böyle yaptı, bu parti böyle yaptı tartışmalarını ortadan kaldırsın" dedi.

Kendisinin 63. Milli Savunma Bakanı olduğu nu belirterek örneklendirme yapan Bakan Işık, "Benim görev yaptığım hükumetim 65. hükumet. ABD'nin 240 yıllık tarihinde şu anda 45. başkan görev yapıyor. 1.5 yıllık hükumetlerle ülkemin rakipleriyle yarışması mümkün olabilir mi? İnşallah sizler, 16 Nisan'da en güzelini yapacaksınız" diye konuştu.

Gölcük ve Kocaeli'de yapılan sağlık yatırımlarına da değinen Bakan Işık, "Gölcük'te derme çatma bir hastanemiz vardı. İlk etapta ona bir yeni bina yaptık. Ama baktık ki bu bina da yetmiyor. Bunun üzerine Donanma ile de anlaşarak Yüzbaşılar'da 200 yataklı hem Donanma'ya hem de Gölcük'e gerekse de Kocaeli'nin tamamına hizmet verecek hastaneyi inşallah yakında hayata geçireceğiz. Kocaeli Devlet Hastanesini yeniden inşa ettik. Eski binaların tamamını yıkıyoruz. Yeni binamız da inşallah en geç Haziran'da hizmete girecek. Bunun yanında da Derince Eğitim Araştırma Hastanesini yeni baştan yapıyoruz. Askeri hastanenin 140 dönümlük alanının 40 dönümünü kaymakamlık belediye için ayırıyoruz. 100 dönümünü de Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yeniden yapılması için ayırıyoruz. Ayrıca önüne de bir tane ağaç kesmeden sağlık park yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Işık ve beraberindeki protokolün katılıyla Halıdere Halıdere Fizik Tedavi ve Rahabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. Bakan Işık açılışı yapılan merkezde bir süre inceleme yaparak alandan ayrıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fikri Işık AK Parti Halıdere Gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title