Haberler

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpay Elazığ'da

Elazığ’ın önemli bir havacılık merkezi olma noktasında önemli mesafeleri kat ettiğini belirten Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Jandarma Genel Komutanlığının havacılık unsurlarının Elazığ’da konuşlandığını söyledi.

Elazığ'ın önemli bir havacılık merkezi olma noktasında önemli mesafeleri kat ettiğini belirten Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Jandarma Genel Komutanlığının havacılık unsurlarının Elazığ'da konuşlandığını söyledi.

Ramazan Bayramı öncesi memleketi Elazığ'a gelen Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti. Alpay, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Savunma olarak Elazığ'da güzel çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Alpay, çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti. Elazığ'da daha önce Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun açıldığını ve kentin önemli bir havacılık merkezi haline geleceğini aktaran Alpay, "Jandarma Genel Komutanlığının havacılık unsurları Elazığ'da konuşlanıyor. Arzu ettiğimiz önemli bir havacılık merkezi noktasında bu şehir önemli mesafeleri kat ediyor. Birlikte, dayanışmayla inşallah bu çalışmaları devam ettireceğiz. Bu çalışmalar olurken uluslararası alanda da faaliyetlerimiz devam ediyor. Savunma Bakanlığı olarak bu konuda çok büyük işler yaptık. Bir yandan devlet meseleleriyle uğraşırken diğer yandan da şehrin meselelerini gündeme alıp yolumuza devam ediyoruz. Tabi bu ülkenin baş başa kaldığı önemli zorlukları olduğunu ifade etmiştim. Dün yine acı haberle sarsıldık. Şehitlerimiz var. Kabul edelim ki büyük bir millet olmanın böyle bir gereği var. Karşı karşıya kaldığımız problemleri aşmak için şehitlerin manevi hatırında yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Manisa'da yaşanan zehirlenme olayları hakkında da açıklamalarda bulunan Alpay, "Orada Hem Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulunun hem de Sağlık Bakanlığının başlatmış olduğu çalışma ve incelemeler var. Sağlık Bakanlığı ön incelemesi olarak bir tespiti açıkladı. Ama bir taraftan idari ve adli soruşturma sürüyor. Soruşturma süreçleri devam ettiği için bu aşamada daha detaylı bir şey söyleme şansımız yok. Ama ilk andan itibaren iki bakanlığın ilgili birimleri süratle harekete geçti ve gerekli tedbirler alındı. İncelemeler devam ediyor" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Şuay Alpay Ak Parti Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title