Haberler

Milli Piyango'nun Mart Ayı Çekilişi Kütahya'da

Milli Piyango İdaresi tarafından her ay geçekleştirilen çekiliş, bu ay Kütahya'da yapılacak.

Milli Piyango İdaresi tarafından her ay geçekleştirilen çekiliş, bu ay Kütahya'da yapılacak.

Kütahya Valiliği'nden yapılan açıklamada, yedi bin yıllık tarihi geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan kuruluş ve kurtuluşun  şehri Kütahya'nın 29 Mart'ta çekilişe ev sahipliği yapacağı belirtildi.

Bunun, çini sanatının başkenti, tarihi konakları, geleneksel el sanatları, doğal güzellikleri, termal kaplıcaları ve misafirperver insanlarıyla kentin tanıtılması için fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiği ifade edilen açıklamada, "Kentimiz, Frigya Vadileri, Aizanoi Antik Kenti, kalesi, Selçuklu,  Germiyan ve Osmanlı eserleri ile bir açık hava müzesi niteliğindedir. Tarih, kültür ve sanat birikimi olan bu kadim şehrin tanıtılması amacıyla Valiliğimiz ve Milli Piyango İdaresi işbirliği ile 29 Mart Milli Piyango çekilişi Kütahya'da gerçekleştirilecektir" ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, sanatçılar Baha ve Orhan Çakmak'ın da Belediye Kültür ve Ticaret Merkezi'nde akşam 20.00'da ücretsiz konser vereceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title