Haberler

'Piyango Bana Çıktı' Dedi, Ortalığı Karıştırdı

Güncelleme:

Denizli'de, şoförlük yapan Cevdet Demirtaş, aldığı milli piyango biletinin üzerine 60 milyonluk biletin rakamlarını yapıştırıp sosyal medyada paylaşınca, 2,5 yıldır küs kaynanası bile kendisini arayıp tebrik etti.

Denizli'de, Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerde şoförlük yapan Cevdet Demirtaş, aldığı milli piyango biletinin üzerine 60 milyonluk biletin rakamlarını yapıştırıp sosyal medyada paylaşınca, 2,5 yıldır küs kaynanası bile kendisini arayıp tebrik etti. İki gün içinde telefonlarının hiç susmadığını belirten Demirtaş, "İnsanların gerçek yüzlerini, ne hale düştüklerini görünce, 'iyi ki büyük ikramiye çıkmamış' dedim. İki günde belki bin kişi beni aradı." dedi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Denizli'de, büyükşehir belediyesinde şoför olarak çalışan Cevdet Demirtaş, yaptığı milli piyango bileti şakası ile herkesiş kendine inandırdı. Demirtaş, yılbaşından önce aldığı 10 bilete ikramiye çıkmayınca şaka amacıyla eski biletlerin rakamlarını keserek, 60 milyon ikramiyeli biletin 2796288 rakamlarını biletin üzerine yapıştırıp, büyük ikramiye kendisine çıkmış gibi sosyal medya hesabından paylaştı. Demirtaş, bileti gösterdiği iş arkadaşlarını inandırarak, büyük bir şaşkınlık yaşamalarına sebep oldu. Aklına gelen değişik fikir sonrası şakacı milyoner Demirtaş'a arkadaşlarından, yakınlarından, hatta 2,5 yıldır kendisine küs olan kaynanasından bile telefon geldi. Kendisini arayarak tebrik eden birçok kişi Demirtaş'tan yardım isterken, bilet karşılığında daire, araba ve para teklif verenler bile oldu.Yaptığı şaka sonra kendisine hiç beklemediği insanlardan ve arkadaşlarından telefon geldiğini belirten Demirtaş, yaşadıklarından sonra büyük ikramiyenin kendisine çıkmadığına sevindiğini söyledi.

"PAYLAŞIM SONRASI İKİ GÜNDE BİN TELEFON ALDIM"

İki gün içinde telefonlarının hiç susmadığını belirten Demirtaş, "10 tane milli piyango bileti aldım, hepsine baktım ama çıkmadı. Çıkarsa ne olurdu, ne alırdım, ne yaparım diye düşünüyordum. Aklıma böyle bir şey geldi. Çıkmış gibi numaraları değiştirdim. Eski çıkmayan biletlerin numaralarını tek tek aldım, 60 milyon olan büyük ikramiyeye olan bilet gibi, numaraları yapıştırdım. Şuanda hiç anlaşılmayacak şekilde biletimi yaptım. Ondan sonra insanlar nasıl olur, bana karşı değişirler mi diye, sosyal medya hesabımdan yayınladım. Sosyal medya hesabımdan yayınlar yayınlamaz 5 dakika içinde telefon içinde telefon geldi. Yani inanın ilk başta biletim çıkmadı diye üzülüyordum, insanların gerçek yüzlerini, ne hale düştüklerini görünce, 'iyi ki büyük ikramiye çıkmamış' dedim. İki günde belki bin kişi beni aradı" diye konuştu.

"2,5 YILDIR KÜS OLDUĞUM KAYNANAM BİLE ARADI"

Paylaşım sonrası başından geçenleri anlatan şakacı milyoner Demirtaş, "Kaynanam, sabahın köründe arıyor, 2,5 yıldır konuşmuyor benimle, 'barışsam Allah belamı versin' diyen kadın, birden değişti. 'Barışmam' diye yemin, billah etti. O bile aradı, 'en sevdiğim damadım sensin, seni tebrik ediyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

"BENİ DOLANDIRMAYA ÇALIŞTILAR"

Mahallede kendisini kandırmaya çalışan insanlarla karşılaştığını belirten Demirtaş, "Mahsustan mahalledeki kahvenin birine gittim. Orada amcanın biri, tesadüfen milli piyangoya bakıyormuş, 'ağabey ben de bakabilir miyim, ben anlamıyorum' dedim. Neyse bakarken, en küçük ikramiyelerden başladım, kağıdın arka tarafını, büyük ikramiyenin yazdığı tarafı çevirdim, 'ağabey bakıyorum inşallah çıkar' dedim. Neyse bakarken bu, büyük ikramiye rakamlarını gördü. Adam uyanıklık yapmaya başladı, beni oyalamaya başladı. 'Çıkarsa ne yaparsın, 'ne kadar çıkmasını istersin' dedi. Ben de, 'ağabey bir araba alacak kadar çıksın yeter, fazlada gözüm yok' dedim. 'Dur sen', 'bilete bakma' dedi, 'benim üç-dört tane dairem var, şu karşıda gördüğün sarı bina da benim' dedi. 'Ben sana bir araba alacağım, sen bu bileti, çıksın çıkmasın bana ver', 'ama ömür boyu dua edeceksin' dedi. Baktım iş ciddiye bindi, ben de, yok hakkım olmayan şeyi almam' dedim. Bu arkamdan gelmeye başladı, bir şekilde kaçtım" dedi.

"ARTIK GERÇEĞİ SÖYLEYECEĞİM"

Yaşadıklarından sonra gerçeği söyleyeceğini belirten Demirtaş, "Biletçiye geldim, anlamıyormuş gibi yaptım. Biletçi dedi ki, 'bunun teselli ödülü var, bankalarla uğraşma', halbuki burada 60 milyon yazıyor. O da beni kandırmaya çalıştı. Bütün arkadaşlarım beni arıyor. Tabi sosyal medya üzerinden gören arıyor, bana yardım et diyor, küs akrabalarım arıyor. En sonunda Hidayet arkadaşım geldi, 'beni Ankara'ya götür, tek başıma korkarım, sonra sana bir araba alırım' dedim, o bile inandı. Bayramyerinde bir iş yerinde çalışan tanıdık bir kadın vardı. Ona gösterdim, anlamıyormuş gibi, hemen beni oturttu. 'Cevdet ağabey, düğünüm var, evleniyorum, yardımcı olur musun' dedi. Ne oluyoruz' dedim. Yani iki gündür rahat edemiyorum insanlardan. İş yerindekiler beni arıyor, kız beni evlendir diyor, biletçi beni dolandırmaya çalışıyor. Artık rahat edemiyorum, millete şaka olduğunu söyleyeceğim. Şaka olduğunu hanıma söyledim ama söz verdirdim, kimseye söyleme diye. O da söz verdi, kimseye söylemedi. Ararlarsa, 'böyle bir şey var, Cevdet apar topar gitti' söyle dedim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Denizli Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title