Haberler

Milli Motosikletçi Sofuoğlu, Konya'da

Dünya Supersport şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, mümkün oldukça sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istediğini söyledi.

Dünya Supersport şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, mümkün oldukça sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istediğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun (KYK) düzenlediği "Yürek Seferi" projesi kapmasında Konya'ya gelen milli sporcu Sofuoğlu, ilk önce KYK Konya İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada yetkililerle bir süre sohbet eden Sofuoğlu, daha sonra merkez Karatay ilçesindeki İstiklal İlkokuluna geldi.

Burada 3 E sınıfını ziyaret eden Kenan Sofuoğlu, öğrencilere, insanın istediği zaman en yüksek noktaya ulaşabileceğini ifade etti. Hayallerin okul sıralarında oluştuğunu vurgulayan Sofuoğlu, "Okul çağında bir şeye karar verip, o yol üzerinde ilerlemek lazım. Ben bunu kendi hayatımda gördüm." dedi.

Milli motosikletçi, "Yürek Seferi" projesi kapmasında Konya'ya geldiğini anımsatarak, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız 'bizimle olur musun?' dediler. Ben de seve seve kabul ettim. Bugün buraya gelmek çok güzeldi. İnşallah bu programın devamı da gelir. Mümkün oldukça sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından öğrencilere oyuncak motosiklet dağıtan Sofuoğlu'na, Türk bayrağı hediye edildi. Kenan Sofuoğlu, öğrencilere ilk birinciliğinde hediye edilen bayrağı gösterme sözü verdi.

Daha sonra Kültürpark'taki Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliğine geçen Sofuoğlu, burada güvenlik güçlerine karanfil dağıttı. Milli sporcu, bu zor günlerde kenetlenmeleri gerektiğini belirterek, birlik beraberliğin önemini vurguladı.

Kaynak: AA / Spor

Kenan Sofuoğlu Karatay Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title