Haberler

Milli Maça Gelen Çocuklara Forma Hediye

Dünyanın en önemli alkolsüz içecek firmalarından Coca-Cola, A Milli Futbol Takımı'nın 3 Eylül Perşembe günü Letonya, 6 Eylül Pazar günü Hollanda, ve 13 Ekim Salı günü İzlanda'yla oynayacağı maçları izlemeye aileleri ile gelen çocuklara, stadyum önünde kurulacak Coca-Cola etkinlik alanında Milli Takım forması hediye edilecek.

Dünyanın en önemli alkolsüz içecek firmalarından Coca-Cola, sporun birleştirici ve mutlu edici gücüne inancıyla 2015 yılı başında itibaren gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, Türkiye'deki A Milli Futbol Takımı'nın maçlarını oynanacağı statlarda Coca-Cola etkinlik alanları kurulacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 3 Eylül Perşembe günü Letonya, 6 Eylül Hollanda ve 13 Ekim Salı İzlanda'yla oynayacağı maçlarının yapılacağı stadyumun önündeki Coca-cola etkinlik alanı, milli takım formalarının ve nostaljik görüntülerinin yer aldığı sergiye ev sahipliği yapacak. Maçları izlemeye gelecek ve Coca-Cola çadırını ziyaret edecek sınırlı sayıdaki aileler ve çocuklarına milli takım formaları hediye edilecek ve günün anısı olarak fotoğrafları çekilecek.

Şimdiye kadar, Olimpiyat Oyunları, FIFA Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası ve Wimbledon gibi dünya üzerindeki en büyük spor organizasyonlarının en uzun süreli ortağı durumunda bulunan Coca-Cola, Türkiye'de de 2004 yılından bu yana Türkiye Futbol Milli Takımları'nın ana sponsorları arasında yer alıyor ve yeni kampanyasıyla bu yıl da Milli Takım'a destek veriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Coca Cola Hollanda Letonya Eylül Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title