Haberler

Milli İttifaktan Kayseri'de Sevgi Yürüyüşü

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak, Kayseri’de ‘Sevgi Yürüyüşü’ yaptı.

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak, Kayseri'de 'Sevgi Yürüyüşü' yaptı.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi üye ve adaylarının bir arada gerçekleştirdiği Sevgi Yürüyüşü, Seyyit Burhaneddin Türbesinde dua ettikten sonra Kayseri Kent Meydanına kadar yürüyüş yaptı.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan " Saadet Partimize ve Büyük Birlik Partimize yakışır bir davranış gösterdiniz. Şimdi Sevgi Yürüyüşü yaptık. Farkımızı bir kez daha ortaya koyduk. İnşallah Allah seçimde bu ittifakı meclise taşıyacak zaferi bize gösterecektir. Önümüzde ki hafta Cumartesi Talas Dedeoğlu Camiinde Sevgi Yürüyüşü yapacağız" dedi.

Arıkan " Pazartesi günü çok önemli bir programımız var. Bu ittifakın 2 büyük mimarı Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici beyler Kayseri'mize geleceklerdir. Bugün burada 500-600 tane arkadaşımız var. Bu arkadaşlar bugün kendilerine bir hedef koyacak ve 48 saat sonra bu saatlerde bu meydanda herkes 10'ar kişi getirecek ve 6 bin kişi istasyon meydanını kapatacak şekilde aday tanıtım toplantısı yapacağız inşallah" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title