Haberler

Milli İttifak" Milletvekili Adaylarını Tanıttı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Salondan genel görüntü- Partililerden detaylar- Toplu fotoğraf çekimi- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın konuşması- Eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin konuşması "Milli İttifak" milletvekili adaylarını tanıttı-SP Genel Başkanı Kamalak: - "Koalisyon 'uzlaşma' demektir, kardeşlik hukukun ortaklaşa hayata geçirilmesidir"-Eski BBP Genel Başkanı Destici: -"Bana göre koalisyon Türkiye için değil de birileri için kabus" Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Koalisyon 'uzlaşma' demektir, kardeşlik hukukun ortaklaşa hayata geçirilmesidir" dedi. Kamalak, İçkale Otel'de, Ankara milletvekili adaylarını tanıttı ve birlikte anı fotoğrafı çektirdi. "Milli İttifak" adını, milletin verdiğini belirten Kamalak, Cumhuriyet kurulduktan bu yana Türkiye'nin, bugün olduğu kadar yalnızlığa itilmediğini, hiçbir zaman bugünkü kadar soykırım iddiaları ile töhmet altında bırakılmadığını iddia etti. Kamalak, 56 yıldır girmek için uğraşılan Avrupa Birliğinin bile Türkiye'yi suçladığını ileri sürdü.Kamalak, sorunların çözümü için "Milli İttifak"ın kurulduğunu kaydederek, "Doktor nasıl hastasını incitmekten imtina ederse, biz de gönül insanlarımızı kendi vatandaşlarımızı madem ki içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtarmak için yola koyulduk o halde incitmeden, kırmadan, kendi problemimizi çözelim kendi programımızı sunalım diyoruz" değerlendirmesini yaptı.Tanıtım toplantısına katılan eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de pazar günü seçim bildirgesini açıklayacaklarını bildirdi.Bu yola inanç ve samimiyetle çıktıklarının altını çizen Destici, çatının çok daha geniş olması için çaba gösterdiklerini ve "Milli İttifak"ı iki partinin de tabanının birlikte istediğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kamalak Mustafa Destici Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title