Haberler

Milli İttifak'ın Milletvekili Adaylarından Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Milli İttifakının milletvekili adayları Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Milli İttifakının milletvekili adayları Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyetine yapılan ziyarete SP-BBP ittifakının milletvekili adayları Duran Soyuğur, Mehmet Aydın, Mükremin Çuhadar, Aysel Büyükbaş ve İsmail Çelebi katıldı. Yapılan ziyarette konuşan milletvekili adayı Duran Soyuğur, "7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin çalışmaları başladı. Bizde bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bu milletin adil bir yönetime ihtiyacı var. İktidar 13 yıldır ülkenin yüzde 50'sine hükmediyor diye diğer yüzde 50'yi dışladılar. Milli ittifak sadece parlamentoya girmek için değil, ülkeyi yönetmeye talip. Biz gücümüzün yettiği kadar çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, "Tabi ki bizlere düşen sükunetin teminidir. Gazeteciler olarak her partiye eşit mesafede davranmamız gerekir. İnşallah üzerimize düşen görevleri yapacağız. Çıktığınız bu yolda sizlere de başarılar diliyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Büyük Birlik Partisi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title