Haberler

Milli İttifak Adayları Sivaslılar Derneğini Ziyaret Etti

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Temel Karamollaoğlu ve Milli İttifak Adayları Kayseri Sivaslılar Derneğini ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Temel Karamollaoğlu ve Milli İttifak Adayları Kayseri Sivaslılar Derneğini ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, Milletvekili Adayları ve beraberindeki partililer seçim çalışmaları kapsamında Sivaslılar Derneğine nezaket ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Temel Karamollaoğlu, "Bir seçime gidiyoruz. Biz de şuanda her ne kadar televizyon ekranında boy gösterenler arttıysa da sahada o kadar fazla ve hızlı bir çalışma gözükmüyor ama buna rağmen ülkede bu seçime yönelik bir takım düşünceler ve gelişmeler bulunmaktadır" dedi.

" Bugün iktidarda bulunan arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz yıllarca beraber çalıştık. Ancak belirli bir noktadan sonra yollarımız ayrıldı çünkü onlar gelen baskıya dayanamadılar" diyen Temel Karamollaoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Muhsin kardeşimize atfedilen bir söz var. Bu söze göre iktidara iki yoldan gelinir. Bir ülkeyi baskı altında tutup güç sahibi olanlarla ittifak kurarsınız. Onlar alt yapıyı hazırlayıp, mali desteği temin ederler, ekranlarda da medyada da sizi öne çıkarırlar birden bire ne olduğunun farkına varmadan iktidara gelirsiniz. Diğer yol ise kendi ülkenizin menfaatlerini ön planda tutarak tırnağınızı söker gibi çalışırsınız yalnız karşınıza çok engeller, sıkıntılar çıkar böylelikle iktidara gelindiği zaman sağlam durulur ama iktidara gelmek zordur, çaba ve fedakarlık ister. Erbakan Hocamız bu memlekette ve İslam aleminde bir çığır açtı. Ama arkadaşlarımız bu çığırda yürümek riskli olduğu için biraz daha farklı bir yolu tercih ettiler. Ancak size destek verenler zaman içerisinde eğer ideallerini paylaşmazsanız hiç gözlerini kırpmadan size karşı tavır alabilirler. Onların politikalarını izlerseniz de hiçbir zaman güçlü olamazsınız. Şuanda bizim gördüğümüz kadarıyla memleketimizde siyasette ciddi bir tıkanma vardır. Meclise bakıldığında meclis kavgaların olduğu bir yer haline geldi. İnsanlar farklı partilere mensup olabilirler fakat oturup konuşmayı bir melese üzerinde fikir alışverişinde bulunmayı bilmeleri gerekir. Özellikle de meclise gelenler bunu daha iyi bilmelidirler. Yumruklaşmalar, küfürler dile gelirse bu tabana da yansır. Bu sefer toplumda kutuplaşma, kamplaşma ve kavga meydana gelir. Bu durumda kimseye fayda sağlamaz. Şuanda bunu yaşıyoruz. İktidara da bulunanlar tükenmiş durumdalar, yeni fikir üretmiyorlar. Biz bu gidişatın mutlaka değişmesi gerektiğine inanıyoruz."

Kayseri Sivaslılar Derneği Başkan Vekili Metin Ceran ise, Önümüze partilerin görüşlerini bildiren tabloyu çizdiniz. Tabi buradaki bir çok arkadaşımız Anadolu insanıdır. Burada örtüşen düşüncelerimiz mutlaka vardır, elbette aynı şeyleri düşünüyoruzdur" şeklinde konuştu.

Birçok kişinin Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisine oy vermişliği olduğunu belirten Metin Ceran, şu şekilde konuştu: "Ama her şeyden önce bir gönül bağımız bulunmaktadır. Bu yüzden çabalarınızda, hizmetleriniz de Allah yar ve yardımcınız olsun. Hem kendi partileriniz için hem de ülke için çalışıyorsunuz. Şahsınızda sizi televizyonlardan izlerdik ve gazetelerden okurduk. Burada federasyonumuzda hemşerilerimizi ziyaret ettiniz. Bu çok güzel bir şeydir biz sizin kadar konulara hakim olamayız siz bulunduğunuz görevler gereği konuya daha çok hakimsiniz. Sivas'a hizmet etmiş bir insan olarak sizlere gerçekten teşekkür ederim. Ak Partinin olmadığı zamanlarda Ak Partinin doğmasına vesile oldunuz. Sivas'ta buna ilk destek veren şehirlerden biriydi. Sivas halkı değişimi ve gelişimi iyi yakalayan şehirlerin başında geliyor çünkü fazla bir iktisada gerek yok Sivas'ın feraseti bunu iyi yakalamaktadır." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Temel Karamollaoğlu Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title