Haberler

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterli Disiplin Amirleri Yönetmeliği

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterinin disiplin amiri Başbakan, genel sekreter yardımcısı ile genel sekreterlikte görevli personelin disiplin amiri genel sekreter oldu.

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterinin disiplin amiri Başbakan, genel sekreter yardımcısı ile genel sekreterlikte görevli personelin disiplin amiri genel sekreter oldu.

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterli Disiplin Amirleri Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinde çalışan memurların disiplin amirlerini tayin ve tespit etmeyi amaçlayan yönetmeliğe göre, genel sekreterin disiplin amiri Başbakan, genel sekreter yardımcısı ile genel sekreterlikte görevli personelin disiplin amiri genel sekreter, genel sekreter yardımcılığında görevli personelindeki ise genel sekreter yardımcısı olacak.

Öte yandan, birinci hukuk müşavirliğinin disiplin amirliğini genel sekreter, diğer personellerin disiplin amirliğini ise birinci hukuk müşaviri ve üst disiplin amirliğini de genel sekreter yapacak. Daire başkanının disiplin amirliğini genel sekreter yardımcısı ve üst disiplin amirliğini genel sekreter, grup başkanının disiplin amirliğini daire başkanı ve üst disiplin amirliğini ise genel sekreter yardımcısı; müşavir, uzman, uzman yardımcısı ile diğer personelin disiplin amirliğini daire başkanı ve üst disiplin amirliğini de genel sekreter yardımcısı yürütecek.

Disipline ilişkin usul ve esaslar bakımından 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Disiplin Kurulları ve Disiplin Amirleri Hakkında Yönetmelik hükümleri uygulanacak.

Yönetmelik hükümlerini Başbakan yürütecek.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title