Haberler

Milli Güreşçiler, 1 Altın ve 2 Bronz Madalya İçin Mindere Çıkacak

Dünya güreş Birliği (UWW) tarafından Polonya'nın Walbrzych şehrinde gerçekleştirilen 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nın 5. gününde mindere 4 Türk sporcu çıktı.

Dünya güreş Birliği (UWW) tarafından Polonya'nın Walbrzych şehrinde gerçekleştirilen 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nın 5. gününde mindere 4 Türk sporcu çıktı.

Aqua Zdroj Spor Salonu'nda sabah seansıyla başlayan grekoromen stil 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nın ilk gününde mindere 59 kiloda Murat Fırat, 71 kiloda Murat Dağ, 80 kiloda Doğan Göktaş ve 98 kiloda Fatih Başkök çıktı.

FATİH BAŞKÖY FİNALDE

Günün ilk maçında mindere 98 kiloda Fatih Başkök çıktı. Başkök, 1. turda Rusların 2020 Olimpiyatlarına hazırladığı Golovin Aleksander karşısında 6-1 galip gelerek çeyrek finale çıktı. Fatih Başkök yarı final karşılaşmasında ise, son iki yıldır hiç yenemediği Büyükler Dünya ikincisi ve son gençler Avrupa şampiyonu Norveçli N.Martin Hamlet karşısında mükemmel bir maç çıkararak, karşılaşmayı 5-1 kazandı ve yarı finale çıktı. Fatih, yarı finalde ise Bulgar Gençhev Evgeni ile karşılaştı. Bu karşılaşmayı 3-2 kazanan milli sporcu, adını finale yazdırdı. Fatih Başkök, bugün Türkiye saati ile 20: 00'de altın madalya için mücadele edecek.

MURAT FIRAT VE DOĞAN GÖKTAŞ BRONZ MADALYA İÇİN GÜREŞECEK

59 kiloda Murat Fırat Gürcü, 80 kiloda da Doğan Göktaş Macar sporcu karşısında bronz madalya için mücadele edecekler.

MURAT DAĞ ELENDİ

71 kiloda Murat Dağ ise ilk maçında Gürcü Gogli Bakuri karşısında 9-0 yenilirken, repesaj için Gürcü sporcunun finale çıkmasını bekledi. Ancak Gürcü sporcu yarı finalde yenilince Dağ, şampiyonayı madalyasız tamamlamış oldu. - Walbrzych

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Dağ Polonya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title