Haberler

Milli Güreşçi Fevzi Şeker İçin Minderde Ter Döktüler

Milli Güreşçi Fevzi Şeker’in ölümünün 3’üncü yıl dönümünde Kağıthane Belediyesi’nin düzenlediği, “Fevzi Şeker İstanbul Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası” ile anıldı.

Milli Güreşçi Fevzi Şeker'in ölümünün 3'üncü yıl dönümünde Kağıthane Belediyesi'nin düzenlediği, "Fevzi Şeker İstanbul Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası" ile anıldı. Birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için kıyasıya mücadele eden genç sporcular, minderde zor anlar yaşadı.

Türkiye'nin büyük Milli Güreşçilerinden Fevzi Şeker, ölümünün 3'üncü yıl dönümünde Kağıthane Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, "Fevzi Şeker İstanbul Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası" ile anıldı. Yahya Kemal Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara İstanbul'dan pek çok spor kulüpleri katıldı.

Serbest kategorisinde gerçekleştirilen turnuvada genç sporcular kilolarına göre müsabakalar yaptı. Turnuvada mindere çıkan sporcular salondakilerin tezahüratları eşliğinde birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için kıran kırana güreşti. Büyük çekişmenin sahne olduğu güreşlerde sporcular, göstermiş oldukları başarılardan dolayı tribünlerden büyük alkış aldı.

Turnuvaya Fevzi Şeker'in kız kardeşleri, Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eski milli güreşçiler katıldı.

Organizasyonu gerçekleştirdikleri için büyük mutluluk duyduğunu belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Milli sporcu Fevzi Şeker'in adının yaşatıldığı ve güreşi gelecek nesillere aktarmak için 3 senedir bu turnuvayı düzenliyoruz. İlçemizde güreşe olan ilgi daha da arttığını görüyorum. Gençlerimiz bu işi kavramış, inşallah gelecekte iyi bir güreşçi olurlar" dedi.

Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, amaçlarının güreş sporuna mal olmuş kişileri gençlere tanıtmak ve spora ilgiyi çekmek olduğunu söyledi.

Kaymakam Ahmed Akın Varıcıer ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, bütün sporculara plaket ve madalya takdim etti. Daha sonra günün anlam ve önemini ölümsüzleştirmek için toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akın Varıcıer Fevzi Şeker Kağıthane İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title