Haberler

    Belçikalı Radja Nainggolan, Sigara Paketiyle Görüntülendi

    Güncelleme:

    EURO 2016 ekiplerinden Belçika'nın yıldızı Radja Nainggolan, sigara paketiyle görüntülendi. Teknik direktör Wilmots oyuncusunun sigara içtiğini bildiğini ve bunun normal olduğunu söyledi.

    EURO 2016'da mücadele veren Belçika Milli Takımı'nda şoke eden bir olay yaşandı. Milli takımın önemli oyuncularından Radja Nainggolan'ın sigara paketiyle görüntülenmesi ülkede olay yarattı.

    TEKNİK DİREKTÖR DOĞRULADI

    Nainggolan'ın sigara içitiğini doğrulayan Belçika Milli Takımı'nın teknik direktörü Marc Wilmots, "Evet, Radja sigara içiyor. Bu birçok insanın sahip olduğu bir alışkanlık. Bu tarz konularda çok rahatım ve onu durdurmaya çalışmayacağım. Bu onun kendi bedeni." ifadelerini kullandı.

    SAHADAKİ PERFORMANSINDAN MEMNUN

    Nainggolan'ın saha içindeki performansından memnun olduğunu belirten Belçika teknik direktörü, "Onun her zaman balkonlu odalarda kaldığından emin oluyorum. Bu yüzden duman alarmını kapatmak zorunda kalmıyor" diyerek herkesi şaşırttı. Fanatik Gazetesinin haberine göre; Marc Wilmots, Nainggolan'ın Belçika Milli Takımı'nda sigara içen tek futbolcu olduğunu sözlerine ekledi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Belçika Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    ZEPLİN:

    ADAM GİDİPTE GÜNDE İKİ PAKET PARLAMENT İÇMİYODUR.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title