Haberler

Milli Eğitimspor 1-0 Armutluspor

Güncelleme:

U-19 yaş kategorisinde Milli Eğitimspor, Armutluspor'u Cihat'ın 77.dakikada attığı golle yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın bitimine kadar iki takımında istekli, arzulu ve açık futbol oynamaları futbol adına sevindiriciydi.

Konu ile açıklama yapan Milli Eğitimspor Kulüp Başkanı Fahri Serdar Özal"Bizim futbolda amacımız; kadrosu ve futboluyla farklı takım olmak, gerek saha içinde gerekse saha dışında almış oldukları pozitif eğitim ve öğrenimleri hayata tatbik edebilen sağlıklı birey ve bireyler yetiştirmektir. Her iki takımı da kutluyorum. İstekli, arzulu ve güzel bir maç izlettirdikleri için iki takımı da tebrik ediyorum. Bu galibiyetimizi bize destek olan sponsorumuz Barış Özal beye hediye ediyoruz. Bizlere destek oldukları için teşekkür ediyoruz."dedi.

Milli Eğitimspor Teknik Direktörü Sefer Koca'da"Takım olarak önemli şeyleri başaracağımıza inanmıştık. Başarıya inanmışlık, azim, sevgi ve sabır takımımızın en önemli gücü.İnşallah önümüzdeki maçlarda bu faktörü daha iyi sergileyeceğiz" dedi.

Son olarak Milli Eğitimspor Eğitim Koordinatörü Mete Cebesoy, konuyu şu konulara değindi. "İddialı takımlar için deneyim önemlidir. Ancak deneyim kadar fizik gücü yüksek ve psikolojik yeterliliğe sahip takımların başarıları uzun süre olur kanaatindeyim. Sonuçlardan ziyade bireysel ve grup halindeki olumlu kazanımlar bizim için öncelik taşımaktadır. Ayrıca stres, kaygı, sinirsel kontroller ve korkuyu yenebilme konularında daha verimli olmaya çalışmalıyız".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title