Haberler

Milli Eğitim Müdüründen 'Silahlı' Poz

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde köy okullarını gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan'ın ziyaret sonrası arazide tabancayla havaya ateş açtığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde köy okullarını gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan'ın ziyaret sonrası arazide tabancayla havaya ateş açtığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan, okul müdürleri ile birlikte ilçeye bağlı Ortaköy, Çanakçı ve Çermik köyü ilköğretim okullarına ziyaret yaptı. Ziyarette öğrenci ve öğretmenler ile ilgilenen Bekir Aslan, ziyaret sırasında çektikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından paylaştı. Ancak, Bekir Aslan'ın paylaştığı 42 fotoğraf arasında yer alan iki fotoğraf dikkat çekti. Aynı zamanda AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın da kardeşi olan Bekir Aslan'ın elindeki tabancayla havaya ateş ederken çekilen fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf karesinde bu sırada yanında bulunan kişilerin kulaklarını kapattığı görüldü.

- Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Aslan Çanakçı Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (3)

ülkücü:

Tabi burası dağbaşı mermide atar şovda yapar. Dervan onların dervanı. Gitsinde cizrede milli eğitim müdürlüğü yapsında görelim. bakalım evden çıkabiliyormu.

1
0
yanıtYanıtla
faruk:

chp li vekillerin kamu binasını basıp yaptıkları şovları aman görmeyin onlara yorum yapmayın konu AKP olunca balıklama atlayın

0
0
yanıtYanıtla
ayıptırr:

Bu kış gününün soğuğunda, sıcacık dairesinde yoktan yere basın tarafından linç edilmeye çalışılanların haberlerine çayını da yudumlayarak internetten bakıp oturmak varken; güneydoğu şartlarından(terör hariç) daha ağır şartları olan Erbaa''nın dağ köylerinde görev yapan eğitim neferi öğretmenlerimize bir nebze de olsa moral-motivasyon verebilmek adına yollara çıkan, Erbaa''nın gelmiş geçmiş en çalışkan Milli Eğitim Müdürü Sayın Bekir ASLAN''a yapılmaya çalışılan linç girişimini şiddetle kınıyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title