Haberler

Milli Eğitim Müdürü Yeni Atanan Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Adıyaman Milli Eğitim Müdürümüz Seyfi Özkan, Adıyaman’a yeni atanan öğretmenlerle bir araya geldi.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürümüz Seyfi Özkan, Adıyaman'a yeni atanan öğretmenlerle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, atanan ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin bir kısmı kendisini ziyaret ederken, bazılarını da kendisi ziyaret etti. Seyfi Özkan, öğretmenlik mesleğinin öneminden bahsetti.

Adıyaman'ın çok güzel ve huzurlu bir şehir olduğuna dikkat çeken Seyfi Özkan, "Eğitim camiası olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Öğretmenlik fedakarlık ve sevgi isteyen bir meslektir. Öğretmenliğin aynı zamanda sorumluluğu da büyüktür. Ülkenin istikbalini sizler şekillendireceksiniz. İlimizin eğitimine sizler yeni katkılar sunacaksınız. Ben sizden öğrencilerinize kendinizi sevdirerek aşkla ve şevkle çalışmanızı istiyorum. Ülkemizin çalışkan ve başarılı olduğu kadar karakterli ve dürüst gençlere, bireylere ihtiyacı var. Bu nesillerin yetişmesi ve gelişmesi sizlerin özverisi, fedakarlığı ve bu bilinci kabullenerek uygulamasıyla mümkündür. Bulunduğumuz çağın eğitimiyle almış olduğunuz donanım ve mesleğe yeni başlıyor oluşunuzla, meslekteki tecrübeli hocalarımızla oluşturacağınız bilgi sentezi ve eğitsel birikimlerin paylaşımı ile ilimizde başarılı, bilgili, dürüst ve sağlam karakterli bireyler yetişmesi konusunda farkındalık oluşturacağınıza inanıyorum. İçinizdeki öğretme heyecanı ve isteğini canlı tutun. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmanız durumunda kapımız sizlere daima açık. Maddi manevi her türlü desteği vermeye hazırız. Önünüzde inşallah çok uzun bir mesleki hayat olacak. Ben görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah utandırmasın, görevinizde muvaffak eylesin. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan ziyaretler sonrasında Uyum Semineri kapsamında Adıyaman'da ki bazı okul, kurum ve kuruluşlarda ziyaret edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfi Özkan Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title