Haberler

Milli Eğitim Müdürü'nün Vezirköprü Ziyareti

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Vezirköprü İlçesindeki Okulları Gezerek İncelemelerde Bulundu. İlçe Merkezinde Çeşitli Okulları Ziyaret Eden Nevzat İspirli Yoğun İlgiyle Karşılaştı. Daha Sonra Narlısaray Beldesine Geçerek Narlısaray İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Eden İspirli, Burada Öğrencilerle Sohbet Etti. İspirli, Öğrencilere, "Samsun'da Yapılan Öğrenci Meclisi Toplantısına, ...

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Vezirköprü ilçesindeki okulları gezerek incelemelerde bulundu. İlçe merkezinde çeşitli okulları ziyaret eden Nevzat İspirli yoğun ilgiyle karşılaştı. Daha sonra Narlısaray beldesine geçerek Narlısaray İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden İspirli, burada öğrencilerle sohbet etti. İspirli, öğrencilere, "Samsun'da yapılan öğrenci meclisi toplantısına, okulunuzdan katılan Nevin Arslan'ın daveti üzerine okulunuza geldim" dedi. Bazı derslere de katılan İspirli, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek, "Eğer yıl sonuna kadar her biriniz 12'şer kitap okursanız, size yeni bir okul sözü veriyorum" diye konuştu.

(ŞU-SA)

26.03.2007 19:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title