Haberler

Milli Eğitim Müdürleri Saruhanlı'da Toplandı

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Belediye olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini, bu doğrultuda ilçedeki eğitim kurumlarının her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Belediye olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini, bu doğrultuda ilçedeki eğitim kurumlarının her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

Başkan Yaralı, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Üzüm Otel'de düzenlenen Milli Eğitim Müdürleri toplantısına katıldı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernektaş'ın da yer aldığı toplantı öncesi katılımcılara yemek verildi. Toplantıda, eğitim sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırılarak değerlendirildi.

Başkan Yaralı burada yaptığı konuşmada eğitimci ve öğretmenlerin kutsal bir mesleği yerine getirdiklerini, Saruhanlı Belediyesi olarak kendilerinin de eğitime her zaman destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

'EĞİTİME 230 BİN LİRALIK YATIRIM YAPTIK'

Saruhanlı Belediyesi olarak Yedi Eylül, Paşaköy ve Gümülceli İlköğretim Okullarına yakın zamanda toplam 230 bin liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Yaralı, şunları kaydetti:

"Yedi Eylül İlköğretim Okulumuza 100 bin liralık yatırım yaptık. Bu çerçevede okul bahçesinin zeminine 5 bin 200 metrekare kilit parke taşı döşedik. Basketbol ve futbol sahaları inşa ettik. Okul bahçesine yeni bir içme suyu çeşmesi kazandırdık. İlkokul ile Ortaokul binalarının ortasına duvar ördük. Gümülceli mahallesindeki Şehit Muzaffer Yalçıner İlköğretim okulunda ise 80 bin lira tutarında çalışmalarımız oldu. Okul bahçesinde halı saha yaptık. Basketbol sahasını yeniledik. Bahçenin zeminine 2 bin 500 metrekare kilit parke taşı döşedik. Paşaköy mahallesindeki Vasvi Sarıgöl İlköğretim Okulumuza da 50 bin liralık yatırımımız oldu. Okul bahçesine 2 bin metrekare kilit parke taşı döşedik. Yine okul bahçesindeki basketbol sahasını yeniledik ve toprak futbol sahası inşa ettik. Yatırımlarımız okullarımız için hayırlı olsun. Çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim görmesi bizim için mutluluktur."

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernektaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık okullara yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Yaralı'ya teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Saruhanlı Belediyesi Eylül Yerel Haberler

title