Haberler

Milli Eğitim Bakanı, Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi'ni Vermedi

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Fenerbahçe'nin karşılığında 3 okul ve 1 spor salonu yaptığı Kenan Evren Lisesi'ni Sarı-Lacivertli kulübe vermedi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, yıllardır uğraştığı Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak bugün Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile bir görüşme yaptı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin arazisini Fenerbahçe'ye teslim edemeyeceklerini bildirdi.

Başkan Aziz Yıldırım, genel sekreter Mahmut Uslu, asbaşkanlar Mithat Yenigün, Nihat Özbağı ve Şekip Mosturoğlu, yaklaşık 1 yıldır randevu alamadıkları Bakan Avcı'yı bugün Ankara'da ziyaret etti.

BAKAN AVCI: OKULU VEREMEYİZ

Sarı lacivertliler yaklaşık yarım saat süren görüşmede, arazinin tahsisine karşılık devletin kendilerinden talep ettiği 3 okul ve 1 spor salonunu yaptıklarını ve Maliye Bakanlığı'ndan da gerekli izinleri aldıklarını belirtip, okulun kendilerine teslim edilmesini istediler. Ancak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı kararlarının olumsuz olduğunu belirtti ve okulun teslim edilmeyeceğini belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı:

3 OKUL VE 1 SALON İÇİN 60 MİLYON LİRA HARCANMIŞTI

Bu cevap üzerine sarı lacivertli yönetimde büyük bir tepki oluştu. Yaptırılan 3 okul ve 1 spor salonu için yaklaşık 60 milyon TL harcayan yöneticiler, gergin bir şekilde bakanlıktan ayrıldı.

Bakanlığa yaptıkları ziyaret hakkında açıklama yapan Mahmut Uslu'nun suratının asık olduğu görüldü. Görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan genel sekreter Mahmut Uslu, "Geldik toplantıya, bu konularla ilgili sonra görüşeceğiz. Çok geniş bir açıklama yapacağız" dedi.

Uslu'nun sözünü ettiği geniş çaplı açıklamanın cuma günü yapılacağı öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım cuma günü basın toplantısı düzenleyerek, Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili yaşanan süreci belgeleriyle anlatacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanında yer alan Kenan Evren Lisesi:

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Mahmut Uslu Fenerbahçe Nabi Avcı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (81)

zar:

lo turgev olsaydı davul zurnayla verırdınız seçimlerde fenerbahçelile rbunu asla unutmayacak fb tv de bu anlatılmalı

16
15
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Su bile vermeyin

9
21
yanıtYanıtla
fb lı:

seçimlerde tüm fenerbahçeliler bu kazıgın acısını çıkaracaktır. sen protokol yap 60 mılyon harca 3 okul spor salonuyap sonra vermem de. . bunun sonucu olmalıdır

13
16
yanıtYanıtla
iyi olmys:

cok ıyı yapmıslar ellerıne saglık oldu sen kadıkoyun gobegındekı trılyonluk arsaya konmaya calıs karsılıgında 3 okul yapmıs mıs acaba o okulu nereye yaptılar cok merak edıyorum alacaksanız hakkı ıle alın belese konmayın o arsanın degerı kac mılyon dolardır 60 mılyonla o arsayamı konmayı planlıyorsunuz

25
4
yanıtYanıtla
sağduyu....:

Orası TÜGEV e verilir merak etmeyin. . . .

12
14
yanıtYanıtla
SIKEBAHÇE:

Erdoğan şikeci feneri sever. Yoksa küme düşmekten kurtarır mıydı? Şikeciler hükümete sallayarak kendilerini Temiz göstermesinler. . Al birini vur ötekine. .

11
15
yanıtYanıtla
mtn:

iktidar fbye hep köstek. . . . . . .

19
6
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

ya fırsat bulsalar feneri ligden atacaklarda korkuyolar hey fenerbahçeli taraftar şu yobazlara kuvayi milliyeciliği gösterelim

18
7
yanıtYanıtla
AZİZ BAHÇE:

Nerede 25 milyon fener taraftarı ? Olsa bile yarısı çoluk çocuk. Heps oy mu kullanıyor. Fenerin 25 milyon taraftar varsa Türkiye''de ve Avrupa''da en fazla taraftarı olan Galatasaray''ın 30 Milyon taraftarı var ama, hiç kimeyi tehdit etmiyor. Sporla siyaseti karıştırmamak lazım. Ayrıca, Akp (Erdoğan) ''Kişilerle kurumları ayırmak lazım'' diyerek sizi şike nedeniyle küme düşmekten kurtardı. Ayrıca yeniden yargılama ile aziz amcanızı da kurtaracaklar şikede. . Yani şikeci fener oyların gideceği yer belli. . Aziz amcanıza sorun o söyler size gerçekleri. .

6
18
yanıtYanıtla
laz oğlumobilWeb@haberler.com:

Tııııınn

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title