Haberler

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehir

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de lületaşı işledi, vatandaşlarla sohbet etti, mahalle ve köy toplantılarına katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de lületaşı işledi, vatandaşlarla sohbet etti, mahalle ve köy toplantılarına katıldı.

Avcı, beraberindekilerle tarihi Odunpazarı bölgesinde bulunan Atlı Han'ı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Buradaki bir lületaşı atölyelerini ve işletmelerini de  ziyaret eden Bakan Avcı, kendisine verilen lületaşını işledi.

Bakan Avcı ve beraberindekiler Mihalıççıklılar Derneği ile Koyunlar Mahallesi'ne de gitti, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Avcı, mahalleye fen ve imam hatip lisesi inşa edeceklerinin müjdesini verdi.

Daha sonra Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde bulunan Balkan Evi'ni de ziyaret eden Avcı'ya, AK Parti Eskişehir milletvekili adayları Salih Koca, Emine Nur Günay, Mustafa Kemal Biçerli, Yetkin Tetik ve Ali Demirel ile AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü eşlik etti.

Kaynak: AA / Yerel

Odunpazarı Eskişehir Nabi Avcı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title