Haberler

Milli Boksörleri Tabancayla Yaralayanlar Tahliye Edildi

Güncelleme:

Aralık ayında milli boksörler Alptuğ Öner ve Buğra Öner ile ağabeyleri Bahadırhan Öner'i silahlı saldırıyla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Abdullah Yüksel ve Metin Sungur serbest bırakıldı.

Adana'da Avrupa Şampiyonu milli boksör kardeşler 26 yaşındaki Buğra ve 27 yaşındaki Alptuğ Öner ile ağabeyleri 30 yaşındaki Bahadırhan Öner'i tabancayla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan 27 yaşındaki Abdullah Yüksel ve aynı yaştaki Metin Sungur ilk duruşmada tahliye edildi.

TARTIŞMA SONRASI YÜZLEŞMİŞLERDİ

Milli boksör Alptuğ Öner ile Abdullah Yüksel iddiaya göre sosyal medya üzerinde tartıştı. Daha sonra Öner ile Yüksel, birbirlerini telefonla arayıp buluşmak üzere sözleşti. Boksörler Buğra ve Alptuğ Öner yanlarına ağabeyleri Bahadırhan'ı da alarak 1 Aralık'ta merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'ndeki buluşma yerine gitti. Abdullah Yüksel de yanına arkadaşları Metin Sungur, Hamit Çetin ve Serkan Bölük'ü alıp buluşmaya geldi. Bahadırhan Öner üzerinde taşıdığı 'pala' denilen büyük bıçağı çıkarıp küfür edince Abdullah Yüksel de ruhsatsız tabancasıyla Öner kardeşlere ateş etti.


Ayak ve bacaklarına kurşun isabet eden Bahadırhan ve Alptuğ Öner yaralanırken, Abdullah Yüksel, Metin Sungur, Serkan Bölük ve Hamit Çetin gözaltına alındı. Yüksel ile Sungur tutuklanırken diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

'PALAYLA SALDIRDI, KENDİMİ SAVUNDUM' DEDİ, ŞİKAYETÇİ OLMADI

Abdullah Yüksel, Metin Sungur, Serkan Bölük ve Hamit Çetin hakkında 2 kişiyi silahla yaralama suçundan 9'ar yıla kadar, Buğra, Alptuğ ve Bahadırhan Öner hakkında ise 4 kişiyi tehdit suçundan 20'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Duruşmanın ilk celsesine Öner kardeşler katılmadı. Silahı kullanan Abdullah Yüksel, Öner kardeşleri tanımadığını ve aralarında bir husumet olmadığını belirterek, "Cep telefonumdan tanımadığım bir numara aradı. Açar açmaz karşıdaki kişi ağır küfürler etmeye başladı. Ben derdini anlamaya çalıştım ancak sürekli küfürler ediyordu. Beni İller Bankası civarında bir yere çağırdı. Burada adının Bahadırhan olduğunu öğrendiğim kişi palayla saldırdı. Kıl payı kurtuldum. Daha sonra silahımı çıkararak yere doğru ateş ettim. Şikayetçi değilim" diye savunma yaptı.


TAHLİYE EDİLDİLER

Diğer sanıklar ise Yüksel ile benzer savunmalar yaparken Öner kardeşlerden şikayetçi olmadılar. Hakim tutuklu olan Abdullah Yüksel ile Metin Sungur'u tahliye ederken İstanbul'da yaşayan Öner kardeşlerin talimatla ifadelerinin alınmasına karar verdi.

(Milli boksör Buğra Öner, Twitter hesabından saldırganlara bu sözleri sarf etmişti)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzelyalı Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title