Haberler

Milli Boksör Ertuğrul Erdemir, Boks Turnuvasına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Milli Boksör Ertuğrul Erdemir, hedefinin olimpiyatlara katılarak, derece elde etmek olduğunu söyledi.

Milli boksör Ertuğrul Erdemir, hedefinin olimpiyatlara katılarak, derece elde etmek olduğunu söyledi.

Kastamonu Kadı Dağı Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen Büyük Erkekler Milli Takım Hazırlık Kampına katılan Ertuğrul Erdemir, Kırgızistan'da yapılacak olan uluslararası boks turnuvasının hazırlıklarını, Malatya'da sürdürüyor.

Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde antrenörü Hakan Korkmaz nezaretinde yoğun tempoda hazırlıklarını sürdüren milli boksör, turnuvada iyi bir derece elde etmenin hesaplarını yapıyor.

"MİLLİ TAKIM KAMPLARI ÇOK VERİMLİ GEÇİYOR"

Turnuvalara hazırlanmasında, milli takım kamplarının büyük faydasının olduğunu kaydeden Ertuğrul, "Milli takım kampı benim adıma başarılı ve oldukça verimli geçti. Milli takım kampına katılan arkadaşlarımızla iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Bu sene uluslararası turnuvalar var. Milli takım kampı çerçevesinde bu turnuvalara hazırlanıyoruz. 30 Ağustos'ta Kırgızistan'da boks turnuvası yapılacak. Bu turnuvanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyoruz. Bu turnuvaya en iyi şekilde hazırlanıp, istediğimiz dereceye elde etmek istiyoruz" dedi.

"OLİMPİYATLARA YOĞUNLAŞACAĞIM"

Milli boksör, hedefinde olimpiyatların olduğunu ifade ederek, turnuvaların ardından olimpiyat vizesi almak için çalışmalara başlayacağını dile getirdi.

Erdemir, önündeki 2 yıllık süreyi iyi değerlendirmek istediğini belirterek, "En büyük hedefim, her sporunun olduğu gibi olimpiyatlarda derece alabilmek. Çalışmalarımı bu yönde yapıyorum. Şuanda olimpiyatlara yoğunlaştım. Olimpiyatlara 2 sene var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip, vize alıp olimpiyatlara gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"GÜNDE ÇİFT ANTRENMANLA HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR"

Ertuğrul Erdemir'in antrenörü Hakan Korkmaz ise, milli boksör Ertuğrul Erdemir'in iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyledi.

Korkmaz, Ertuğrul'un milli takım kampında yeni geldiğini ve kondisyon olarak iyi durumda olduğunu belirterek, "Şuanda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ramazan ayı olmasına rağmen günde çift antrenmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Ertuğrul'un yıl içerisinde iyi bir çalışma dönemi geçirdiğini ifade eden Korkmaz, "Ertuğrul, Kırgızistan'da yapılacak olan uluslararası boks turnuvasına katılacak. Milli boksörümüzden, uluslararası turnuvada iyi bir derece bekliyoruz" şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN MİLLİ BOKSÖR'E ALTIN HEDİYESİ

Ertuğrul Erdemir'in antrenmanını ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakaş, milli boksöre altın hediye etti.

Malatya Büyükşehir Belediye spor Kulübü adına altın hediye eden Boks Eski İl Temsilcisi Karakaş, "Malatya'da 1,5 yıl Boks İl Temsilciliği yaptım. O dönemde Ertuğrul gerçekten yüzümüzü güldürdü. Ciddi başarılar elde ederek, bize mutlu günler yaşattı. Bir il temsilcisinin beklediği başarıları Ertuğrul'da bulduk. Kendisine bundan sonraki spor yaşantısında başarılar diliyorum" dedi.

Antrenmanı ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Genç'te, milli boksöre başarılar diledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Korkmaz Kırgızistan Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title