Haberler

Milli Birlik ve Düşünce Derneği'nin Temelleri Serdivan'da Atıldı

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Serdivan Tunatan Tesisleri’nde tanışma toplantısı düzenledi.

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Serdivan Tunatan Tesisleri'nde tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın yanı sıra Genç TÜMSİAD, Genç MÜSİAD, Milli Türk Talebe Birliği ve SATSO Genç Girişimciler Topluluğu temsilcileri de katıldı.

Genel merkezi Serdivan'da olan Milli Birlik ve Düşünce Derneği'nin Adapazarı, Sapanca, Akyazı ve Hendek'te faaliyet gösteren şubeleri haricinde Balıkesir, Bingöl, Şanlıurfa, İstanbul, İzmir, Düzce, Hatay, Ankara, Trabzon, Rize, Bilecik, Eskişehir, Manisa, Amasya ve Kocaeli illerinde de dernekleşme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Açılış konuşmasında yapan Milli Birlik ve Düşünce Derneği Başkanı Erdem Ercan, "Milli Birlik ve Düşünce Derneği olarak en büyük hedefimiz, bu topraklar üzerinde bin yıldır birlikte yaşabilme iradesi göstermiş aziz milletimizin hiçbir ayrım gözetmeden tüm unsurlarını, her bir ferdini yeniden bir ve birlik olarak ortak bir tefekküre yönlendirmektir. Bu da ancak milli birlik ve kardeşliğin tarihimizde olduğu gibi yeniden tam tesisiyle mümkündür" dedi. Dernek kurucuları ve üyeleri arasında hukukçu, işadamı, akademisyen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile her meslekten kişilerin bulunduğunu belirten Milli Birlik ve Düşünce Derneği Başkanı Erdem Ercan, 1 yıl içerisinde Türkiye'nin her yerinde şube açarak daha çok kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

SERDİVAN'DAN TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR DERNEK

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar tüm Türkiye'ye ulaşabilecek güçteki örnek bir birliğin temellerine Serdivan'da atılmasına dikkat çekerek,"Çok hassas bir süreçte ne kadar büyük bir görevin içerisinde yer aldığınızı çok iyi biliyorum. Bu coğrafyanın değerlerini ve hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak bir karınca misali su taşıyabilen herkese teşekkür ediyor, bu görevlerde başarılı olmanızı diliyorum" dedi. Milli Birlik ve Düşünce Derneği Başkanı Erdem Ercan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın fikir aşamasından, kuruluş aşamasına kadar her zaman yanlarında olduğunu belirterek teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Alemdar Adapazarı Serdivan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title