Haberler

Milli Atletlere Son Veda

Güncelleme:

Denizli'de geçirdikleri kazada hayatını kaybeden milli atletler Kasım Uludağ ve Erkan Kuş'un cenazeleri otopsilerinin tamamlanmasının ardından aileleri tarafından morgdan alınarak Ankara'ya götürüldü.

Londra Olimpiyatlarında maratonda 76. olan milli atlet Bekir Karayel'in (25) kullandığı 06 BK 646 plakalı otomobil, dün öğle saatlerinde Denizli Ankara karayolunun Aşağı Dağdere köyü girişinde yoldan çıkarak şarampole yuvarlanmış ve iki ağacı devirdikten sonra durabilmişti. Kazada, İstanbul Büyükşehir Belediye spor Kulübü atletlerinden Erkan Kuş kaza yerinde Kasım Uludağ (23) hastaneye kaldırılırken yolda öldü.

Kasım Uludağ ve Erkan Kuş'un cenazelerine Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi morgunda otopsi yapıldı. İki sporcunun Ankara'da yaşayan aileleri kazayı duyar duymaz Denizli'ye gelirken, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da, kazanın ardından gece saatlerinde karayolu ile Denizli'ye geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ile birlikte hayatını kaybeden sporcuların aileleriyle bir araya gelen ve baş sağlığı dileğinde bulunan Mehmet Baykan, cenazelerin taşınmasına da yardım etti. Sporcuların aileleri cenazelerin taşınması sırasında feryat edip gözyaşı dökerken, iki sporcu toprağa verilmek üzere Denizli Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Ankara'ya götürüldü. Kasım Uludağ ve Erkan Kuş'un Ankara'da toprağa verileceği belirtildi.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Milli atlet Bekir Karayel (25), kardeşi Hakan Karayel (26), Atilla Keşan ve Can Küçükbilgin ise yaralanarak Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde

tedavi altına alındı.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, cenazelerin yola çıkmasının ardından Pamukkale Üniversitesi'ne geçerek yaralılar Bekir Karayel ve Can Küçükbilgin'i ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, iki sporcuyu kazada kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirterek, "Kısa bir süre önce olimpiyatlarda atletlerimizin başarılarıyla ülkemiz ayağa kalkmıştı. Spor camiamız mutluluk duymuştu. Ancak kader,

oyunlardan kısa bir süre sonra milli maratoncumuz Bekir Karayel ve arkadaşlarının geçirdiği trafik kazasıyla üzüntülü bir zaman dilimi yaşıyoruz. Hayat ve sevinç üzüntünün ortağı, sağlık ölümün ortağı. İki arkadaşımızı hayatlarının baharında kaybettik. Cenazelerini ailelerine teslim ettik. Ankara'da onları toprağa vereceğiz. Erkan Kuş ve Kasım Uludağ kardeşlerimiz, atletlerimizi törenin ardından defnedeceğiz. Atletizm ve spor camiamız ile ulusumuzun başı sağolsun" dedi.

Kazada yaralanan dört kişinin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Mehmet Baykan, "İnşallah iyileşerek kısa zamanda yanımıza dönecekler. Bekir Karayel büyük başarılar beklediğimiz sporcumuz" dedi. Baykan, kazanın ardından Spor Bakanı Suat Kılıç'ın hayatını kaybeden sporcuların ailelerini arayarak baş sağlığı dilediğini ve konuyla yakından ilgilendiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli Uludağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title