Haberler

Milli Atlet Murat Karabaş anısına yol koşusu -

Bodrum'da, bir inşaatta çalıştığı sırada meydana gelen göçüğün altında kalarak hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş anısına yol koşusu düzenlendi.

Bodrum'da, bir inşaatta çalıştığı sırada meydana gelen göçüğün altında kalarak hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş anısına yol koşusu düzenlendi.

Bodrum Karia Rotay Kulübü ile Bodrum Belediyesince, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Ortakent-Yahşi beldesindeki bir okulun inşaatında çalıştığı sırada meydana gelen göçüğün altında kalarak hayatını kaybeden Karabaş için yol koşusu gerçekleştirildi.

Bodrum İskele Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Karabaş'ın ailesi ile atlet arkadaşları, Bodrum'da eğitim gören engelli bireyler ve öğrenciler katıldı. Karabaş anısına saygı duruşunda bulunulmasının ardından öğrenciler, İskele Meydanı'ndan Paşatarlası'na kadar koştu.

Engelli öğrencilerin de katıldığı koşu hakkında gazetecilere bilgi veren Bodrum Karia Rotary Kulübü Başkanı Hülya Kocadon, etkinliği Karabaş'ın arkadaşlarının isteği doğrultusunda gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kocadon, "Arkadaşları bizden böyle bir etkinlik talebinde bulundu. Karabaş'ı anmak istediklerini söylediler. Ben de kendilerine destek olabileceğimi düşündüm. Geçtiğimiz yaz kaybettiğimiz Murat Karabaş'ın anısına koşu düzenlemeyi uygun gördük. Yahşi Eğitim Uygulama Okulu'ndaki engelli öğrenciler bile koşuya katıldı. Bu da bizi mutlu etti" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ortakent Yahşi Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title