Haberler

Milli Atlet Bekir Karayel'in Sağlık Durumu

Denizli'de, kullandığı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan milli atlet Bekir Karayel'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Denizli'de, kullandığı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan milli atlet Bekir Karayel'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 Ağustos Cumartesi günü Denizli-Afyon Karayolu Aşağı Dağdere köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobilden yaralı olarak çıkarılan ve Pamukkale Üniversitesi'ne kaldırılan milli atlet Bekir Karayel'in serviste tedavisine devam edildiğini belirtti.

Milli atleti her gün ziyaret ettiğini ve doktorlardan durumu hakkından bilgi aldığını dile getiren İbanoğlu, "Bekir Karayel kısa sürede sağlığına kavuştu. Doktoru 30 Ağustos Perşembe günü taburcu edilebileceğini söyledi' dedi.

25 Ağustos Cumartesi günü Muğla'dan Ankara'ya giden milli atlet Bekir Karayel'in kullandığı 06 BK 646 plakalı otomobilin, Denizli-Afyon karayolu Aşağı Dağdere köyü yakınlarında şarampole devrilmesi sonucu, maraton koşucusu milli atlet Erkan Kuş olay yerinde, krosçu Kasım Uludağ ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetmiş, Bekir Karayel, beraberindeki Hakan Karayel, Atilla Keşan ve atlet Can Küçükbilgili de yaralanmıştı.

Muhabir: İbrahim Süzer / Bahri Okumuş

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Karayel Dağdere Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title