Haberler

Milletvekillerinden Başkan Toprak'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Adıyaman Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Murtaza Yetiş, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Murtaza Yetiş, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Murtaza Yetiş, Kahta'ya gelerek Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ı ziyaret etti. Belediye ilk olarak Milletvekili Mehmet Metiner geldi. Metiner, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Milletvekili olarak Kahta için kendilerine sunulacak her türlü projeye destek vereceklerini söyleyen Metiner, Kahta'ya en kısa zamanda içme suyu getirilmesi gerektiğini ifade ederek bunun için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Kahta'da bulunan cezaevinin de yıkılacağını söyleyen Metiner, cezaevinin yerine ise güzel bir park yapılabileceğini dile getirdi.

Kahta'ya her türlü hizmeti yapmak için çalışacaklarını söyleyen Metiner, "Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ın güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Şeffaf bir belediyecilik görüyoruz. Kahta'da halk meclisleri kurulup halkla iç içe olmalıyız. Bizi buraya taşıyanlar baldırı çıplak kardeşlerimizdir. Onları kapıda bekletmeyin. Mehmet Metiner bekleyebilir ama onlar asla bekletilmemelidir. En yakınlarımız tarafından ihanete uğradık. Bizim bir oya ihtiyaç duyduğumuz zamanda bir avuç ihanetçi bizi terk etti. Eğer bu seçimlerde başarısız olsaydık birileri bizi alaşağı edeceklerdi. Böyle bir dönemde bize sahip çıkanlar baldırı çıplak kardeşlerimizdir. Biz de onları asla unutmayacağız. Onlar bizim her şeyimizdir. Bir avuç ihanetçiye asla yerimiz yok. Ne belediye başkanlarına ne de belediye meclis üyelerine asla yerimiz yok. Ben burada olduğum sürece onlar eskisi gibi bu partinin çeşitli kademelerinde yer edinemezler. Belli nedenlerden dolayı bize oy vermeyen, veremeyen insanları saymıyorum. Zaten ihanetçiler bir avuç kadardı. Diğer kardeşlerimize de kapımız açıktır" dedi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise seçim boyunca kendilerine destek veren Milletvekili Mehmet Metiner'e teşekkür ederek Kahta'ya hizmet edeceklerini ifade etti.

Milletvekili Mehmet Metiner'in ziyaretinin ardından belediyeye gelen Milletvekili Murtaza Yetiş de Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Kahta için bir çok yeni hizmeti hayata geçirmek için son aşamaya geldiklerini söyleyen Yetiş, Kahta'daki arıtma tesisinsin yeniden yapılması için çalışmalar başladıklarını ifade ederek yaz ayında, Yüzüncü Yıl Göleti'nin suları çekildiğinde gölette temizlik çalışmalarının yapılacağını ifade etti.

Organize Sanayi Bölgesi ve Turizme önem verdiklerini ifade eden Yetiş, "Nemrut Dağı'na misafir karşılama evi yaptık. Nemrut Dağı güzergahında olan 6 köyde restorasyon çalışmaları yapıp turistik köyler oluşturacağız. Bunun için 7 Milyon 500 Bin Euro ödenek hazır. Projemizi uygulama aşamasına getirdik. Turistler bu köylerde her türlü ihtiyacını giderebilecek. Turizm gelirleri direkt vatandaşa ulaşacak. Nemrut elden gidiyor sözlerine itibar etmeyin. Nemrut'u ziyaret eden turistlerin hemen hemen hepsi Kahta üzerinden Nemrut Dağı'na çıkıyor. Organize Sanayi Bölgesi için iş adamlarını teşvik edeceğiz. Kahta'da işsizlik sorununa da çözüm bulacağız" diye konuştu.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak da belediye olarak bir çok projeleri olduğunu ve milletvekillerinin desteğiyle hayata geçirilecek projelerle Kahta'nın bölgenin en güzel şehri olacağını söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Toprak Mehmet Metiner Murtaza Yetiş Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title