Haberler

Milletvekilleri Yurt Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve Adıyaman milletvekilleri sabah kahvaltısında yurt öğrencileriyle bir araya geldi.

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve Adıyaman milletvekilleri sabah kahvaltısında yurt öğrencileriyle bir araya geldi.

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekillerinden İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Adıyaman Yurtkur İl Müdürü Sami Köroğlu ve parti üyeleri, Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdunda bulunan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ettiler.

Bin 536 kız öğrencisinin kaldığı yurtta bulunan öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet öğrencilerle sohbet ederek onların sorunlarını ve taleplerinin olup olmadığını sordu.

Öğrencilerle bir araya gelerek açıklamalarda bulunan TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, "Bizler her memlekete geldiğimiz de burada kimler varsa onlarla bir araya gelelim diyoruz. ve onların sorunları onların dertlerini dinleyip çözüm odalı çalışmalar içerisine giriyoruz. Biz milletvekili ve teşkilat üyelerimizle gezmedik yer tokalaşmadığımız kimseyi bırakmamaya çalışıyoruz. Bugün burada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerle birlikte kahvaltı yapmak çok güzel oldu. Allah bu hükümetten ve bu devletten razı olsun. Bende lise zamanı yurtta kaldım. O yurtlar ile bu yurtlar arasında oldukça büyük bir fark var. Bu yurtlarımızda imkanlar daha çok. Yurtlarımızın odaları oldukça güzel ve kullanıla bilir. Oldukça güzel yurtlar. Öğrenciler de yurtlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Bizlerde buraya geldiğimizde lise zamanında kaldığımız yurtlar aklımıza geldi, bir süreliğine geçmişe gittik ve oldukça duygulandık" ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise, " Lise ve üniversite yıllarımız aklımıza geldi. Geldik burada öğrenci kardeşlerimizle beraber kahvaltı yaptık. Onlarla sohbetler edip taleplerinin olup olmadığını sorduk. AK Parti hükümetleri öğrencilere oldukça önem veriyor. Çünkü öğrencilerimiz geleceğimizdir. Türkiye'nin geleceği öğrencilerimizin ellerindedir. O yüzden biz öğrencilerimize oldukça önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara ise, "Kredi Yurtlar Kurumunda bulunan öğrencilerimizle bir araya geldik. Onlarla sohbetler edip olumlu ve olumsuz düşüncelerini, fikirlerini aldık. Tabi yurtlarımız eskisi gibi değil artık. Eski yurtlarımız ile şuan ki yurtlarımız arasında adeta dağlar kadar fark var. Öğrencilerimiz burada kendilerine sunulan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Öğrencilere her zaman önem veriyoruz. Çünkü öğrencilerimiz ve gençlerimiz bizlerin geleceğimizdir. Ben bu hizmetlerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve başbakanımıza teşekkür ediyor öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İBRAHİM HALİL FIRAT Ahmet Aydın AK Parti Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title