Haberler

Milletvekilleri ve Fadıloğlu Mahalle Olan Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçar ve Şamil Tayyar ile birlikte Şehitkamil ilçesine bağlı mahalle olan köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçar ve Şamil Tayyar ile birlikte Şehitkamil ilçesine bağlı mahalle olan köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Halkın yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan adayı Fadıloğlu, ilçe merkezinde yapılan hizmetlerin aynısını yeni mahalle olan köylere de yapacaklarını söyledi.

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer ve Şamil Tayyar, AK Parti ilçe teşkilatı ve Gençlik Kolları ile birlikte mahalle olan köylere ziyaret gerçekleştirdi. Öncelikle Öğümsöğüt Mahallesini ziyaret eden Milletvekilleri Nejat Koçer, Şamil Tayyar ve Başkan Adayı Fadıloğlu, bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra mahallelilerin sorunlarını dinledi. Daha sonra Zülfikar ve Sam Mahallelerini ziyaret eden Milletvekilleri Koçer, Tayyar ve Başkan adayı Fadıloğlu, vatandaşların isteklerini dinledi. Mahallelilerin sevgi gösterileriyle gerçekleşen ziyaretlerde Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

"ŞEHİTKAMİL İLÇE MERKEZİNE YAPILAN HİZMETLERİN AYNISI MAHALLE OLAN KÖYLERİMİZE DE YAPILACAK"

Geçmişten günümüze yapılan hizmetlerle memleketin çok iyi durumlara geldiğine dikkat çeken Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, "Yeni yasa ile birlikte köy olan yerleşim yerlerimiz mahalle statüsüne geçti. Artık köy kapsamında bir yer kalmadı. Bizim verdiğimiz bir söz vardı sosyal tesisi olmayan mahallemiz kalmayacak demiştik. Bugüne kadar verdiğimiz sözünde üstüne çıkarak birçok sosyal tesis yaptık. Bundan sonrada yeni mahalle olan köylerimize Köy Konağı yapacağımızın sözünü veriyoruz. Bu Köy Konağımızın içerisinde, bir doktor muayene odası, Muhtar odası, taziye odası olacak. Köylülerimiz burada ister, kına gecesi, ister düğün, isterse de taziyelerini kabul edecek şekilde bir köy konağı yapmayı hedefliyoruz. Tabi ki bu hizmetler yapılırken belli bir koordinasyonla çalışıyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak, köy ve mahalle ayrımı yapmadan bütün köylerimize hizmeti götürdük. Alt yapısından, tesisine kadar, elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Bir evin ihtiyacı nasıl hiç bitmiyorsa bir mahallenin de sorunu elbette olacaktır. Bizlerde Belediye olarak tabi ki bu sorunları gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah 30 Mart'taki yerel seçimlerde de göreve tekrar geldiğimizde bu hizmetlerimiz daha da artarak, siz vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükselteceğiz" dedi.

TÜRKİYE'NİN BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ AÇISINDAN 30 MART SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, hafta sonu Türkiye'nin sandık başına gideceğini ifade ederek, "Gün boyu Şehitkamil bölgesinde bulunan köylerimizi ziyaret ettik. Buralarda 30 Mart seçimleri ile ilgili vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinledik. Yeni büyükşehir kanunu ile ilgili bilgiler veriyoruz. İnşallah 30 Mart'tan sonra bütün il sınırlarımız büyükşehir olacak ve hizmetlerimiz imkanlarımız buralara daha hızlı gelecek. Tabi bu seçim sadece yerel bir seçim değil görülen ve anlaşılan o ki bir genel seçim havasına girilmiş durumda, tabi Türkiye'nin birliği ve beraberliği açısından 30 Mart seçimleri çok önemli, burada birliği ve beraberliği devam ettirmek açısından vatandaşlarımızın son günlerde oynanan oyunlara gelmemelerini onlarla paylaşıyoruz. Burada akıl ve vicdan açısından çok önemli bir süreç yaşıyoruz ve vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı bunu görmekten de büyük mutluluk duyuyorum, bunun sandığa yansıması halinde de 30 Mart seçimlerinde de yeni bir tarihin yazılacağını ve yeni bir gücün ortaya çıkacağını da görüyorum" diye konuştu.

FADILOĞLU'NUN YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu'nun yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşıladığını belirterek, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, sizlerin de desteğiyle 2009 yerel seçimlerinde hizmetkarınız olarak göreve geldi. Bu 5 yıllık süre içerisinde yapmış olduğu bir birinden farklı ve güzel projeleriyle halkımıza hizmetin en iyisini götürmeye çalıştı. Birçok sosyal tesis, taziye evi, parklar, yüzme havuzları, konferans salonları, oyun parkları gibi birçok hizmeti vatandaşımıza sundu. Fadıloğlu'nun yapmış olduğu bu hizmetleri benim gibi vatandaşlarımızda takdirle karşılıyor. Başkanımızı bu hizmetlerinden dolayı Başbakanımız ve teşkilatımız, Fadıloğlu'nu Şehitkamil'e daha iyi hizmetleri getirmesi için yeniden aday olarak gösterdi. Başkanımız 2014-2019 yılları arasında yapacakları projeleri de sizlerle paylaştı. Yeni yasa ile birlikte tüm köylerimiz artık mahalle statüsüne geçiyor. Bunun için artık hizmetlerinizi Şehitkamil Belediyesi tarafından alacaksınız. Başkanımız Fadıloğlu, her yeni mahalle olan köyümüze bir Köy Konağı yapacağı sözünü de verdi. Nasıl ki ilçe merkezinde birçok sosyal tesisi halkımızın hizmetine sunmuşsa, bu Köy Konağını da sizlerin hizmetine sunacağına yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerin ardından Milletvekilleri Koçer, Tayyar ve Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri eşliğinde uğurlandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

title