Haberler

Milletvekilleri Teşekkür Ziyaretlerinde

AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, 1 Kasım seçimlerinde Düzce’nin 70.5 oy oranı yakalamasında büyük pay sahibi olan ilçelere teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, 1 Kasım seçimlerinde Düzce'nin 70.5 oy oranı yakalamasında büyük pay sahibi olan ilçelere teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

1 Kasım seçimlerinde batı illeri arasında oy oranıyla birinci olan AK Parti Düzce'de Milletvekilleri, ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaret gerçekleştirdi. Gümüşova, Cumayeri ve Gölyaka ilçe teşkilatlarına giderek teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, "7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde teşkilatlarımızla uyum içinde çalışmalarımızın neticesini aldık. İlçelerimizin bizi yönlendirmesi ise daha çok vatandaşımıza ulaştık ve onların desteğini aradık. Güzel bir seçim dönemi geçirerek çok yüksek bir oy oranı yakaladık. Bu oranının yakalanmasında emeği geçen tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gölyaka, Cumayeri ve Gümüşova ilçelerinde ilçe teşkilat üyelerine hitap eden AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise 11 defa zaferle çıktıklarını ve teşkilatların desteği olmadan zafere ulaşmanın zor olduğunu kaydetti. Arslan, "AK Partimizin kurulduğu günden bu yana arkamızda hep teşkilatların desteğini gördük ve bu destek sayesinde milletin partisi olduk. 7 Haziran seçimlerinin ardından milletin istediğini gördük ve 1 Kasımda da buna yönelik çalışmalarımızı yaptık. Allah'a şükür ki yüne yüksek bir oy oranı aldık. İlçelerimizin oy ortalaması yüzde 75'in üzerinde ve biz de bu teveccühe layık olacağız" ifadelerinde bulundu.

Düzce'nin ilk kadın milletvekili Ayşe Keşir ise iyi işlerin teşkilatlarla yapıldığını kaydederek, "Teşkilatlarımızla birlikte yılmadan, yorulmadan Yeni Türkiye'nin inşasını yapacağız. Teşkilatlarımızın desteğini çok önemsiyorum ve onların büyük gayreti ve özverisi ile 1 Kasım seçimlerinde de Düzcelilerimizin desteğini aldık. Sizlere çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevai Arslan Faruk Özlü Ak Parti Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title