Haberler

Milletvekilleri Taşınmaya Başladı, Yeni Binada Anahtar Yerine Elektronik Kart Kullanılacak

Milletvekilleri Yeni Halkla İlişkiler Binasına bugün itibarıyla taşınmaya başladı.

Milletvekilleri Yeni Halkla İlişkiler Binasına bugün itibarıyla taşınmaya başladı. Yeni binada milletvekili odaları ve milletvekili çalışma ofislerinin kapı anahtarları elektronik kartlı sistem olacak. Sistem her kapıya ait kilit kodunun kurum kimliklerine tanımlanması ile çalışacak.

-VEKİLLER KURA ÇEKTİ-

Vekiller Yeni Halkla İlişkiler Binasında yer alan odaları için 25 Mart tarihinde kura çekti. Kura çekiminin ardından milletvekillerinin taşınma işlemlerine bugün başlandı. Vekillerin taşınma işlemi 27 Mart tarihinde başlayacak ve 4 Nisan Cuma gününe kadar sürecek. Program dışı taşınma talepleri ise 7 Nisan tarihinden itibaren gerçekleştirilecek.

-VEKİLLER BİR HAFTADA TAŞINACAK-

Vekillerin taşınma işlemleri bir hafta sürecek ve kat kat taşınma gerçekleştirilecek. Programa göre 6. Kata taşınacaklar bugün, beşinci kata yarın, dördüncü kata 31 Mart Pazartesi, üçüncü kata 1 Nisan Salı, ikinci kata 2 Nisan Çarşamba, birinci kata 3 Nisan Perşembe, zemin kata taşınacaklar ise 4 Nisan Cuma günü taşınma işlemlerini gerçekleştirecek.

-BİLGİSAYARIN DIŞINDA YENİ BİNAYA HİÇBİR EŞYA GÖTÜRÜLMEYECEK-

TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığından yapılan duyuruda da, Yeni Halkla İlişkiler Binasında bulunan mekanların fiziki koşulları ve tasarım özellikleri nedeniyle milletvekilleri odalarının taşınmaları sırasında özel eşyalar ile IP telefon cihazları ve milletvekili sekreterlerinin kullanmakta olduğu bilgisayar dışında yeni binaya hiçbir eşya götürülmeyeceği bildirildi.

-VEKİL ODALARINA ELEKTRONİK KARTLI SİSTEM-

Milletvekili odaları ve milletvekili çalışma ofislerinin kapı anahtarları elektronik kartlı sistem olacak. Her kapıya ait kilit kodunun kurum kimliklerine tanımlanması ile çalışacak. Milletvekili çalışma odalarının kapı kilit kodları, milletvekillerinin "Milletvekili Kimlik Belgesi"ne, milletvekili personelinin "TBMM Personel Tanıtım Kartı"na tanımlanacak.

Yeni personel tanıtım kartlarına, Yeni Halkla İlişkiler Binasında bulunan milletvekili ve komisyon başkanlarının çalışma odaları kapı kilit, turnike geçişleri, yemekhane kodları tanımlanacak.

-HASTANE DE TAŞINACAK-

TBMM Devlet Hastanesi de 5-6 Nisan tarihlerinde taşınacak. 7 Nisan Pazartesi günü ise yeni binada diş ve röntgen hariç hizmet vermeye başlayacak. Diş ve röntgen hizmetleri 14 Nisan tarihinden itibaren verilecek.

Kaynak: ANKA / Güncel

27 Mart Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title