Haberler

Milletvekilleri Sincik'te "Haydi Bismillah" Dedi

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki milletvekilleri Bayram ziyareti kapsamında geldiği şampiyonu ilçesi Sincik’te “Haydi Bismillah” diyerek seçim çalışmalarına başladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki milletvekilleri Bayram ziyareti kapsamında geldiği şampiyonu ilçesi Sincik'te "Haydi Bismillah" diyerek seçim çalışmalarına başladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın beraberinde AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ile Sincik ilçesine bayram ziyaretine geldi. İlçe merkezinde Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, İnlice Belde Belediye Başkanı Mehmet Yakan, AK Parti ilçe Başkanı Şevket Öksüz, İl Genel Meclisi üyeleri Abuzer Yaşar, Mehmet Karaca, köy muhtarları ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

AK Parti Sincik ilçe Başkanlığı önünde yapılan bayramlaşma töreninde bir selamlama konuşması yapan ilçe başkanı Şevket Öksüz, 7 Haziran genel seçimlerinden bir sonuç alınmadığını belirterek, "İnşallah 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi birlik beraberlik içerisinde 1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimlerinde oy oranımızı artırarak Türkiye birincisi olacağız" dedi.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ise yaptığı konuşmasında, "Ülkemizin içerisinde bulunduğu kaotik durumu herkes biliyor, ülkeyi kan gölüne çevirdiler. İnşallah 1 Kasım'da bunlara demokrasi dersi vereceğiz, insanlık dersi vereceğiz, Sincik tekrar Türkiye birincisi olarak en büyük katkıyı sunacaktır" dedi.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen de, "Sincik halkı bizden daha çok AK Parti'ye sahip çıkmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın, kurucu genel başkanımızın doğduğu büyüdüğü ilçesinden daha çok sahip çıkıyorsunuz, Allah sizden razı olsun. Hem Türkiye'nin hem Adıyaman'ın yüz akısınız, biz sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz buraya sizinle bayramlaşmaya geldik, sizden oy istemiyoruz çünkü siz zaten partinin sahibisiniz, son üç seçimdir de Türkiye'nin şampiyonusunuz. 7 Haziran tek başına bir iktidar kuramadı, sizler üzerinize düşeni yaptınız ama biz ve Türkiye'nin diğer tarafları üzerine düşeni yapamadı. İnşallah bu bize ders olmuştur 1 Kasım'da herkes üzerimize düşeni yaparız, Türkiye'yi bu sıkıntılı durumdan çıkartırız" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Sincik'in Türkiye'nin incisi ve birincisi olduğunu belirterek, "Türkiye'de hangi partinin hangi siyasi düşüncenin millete hizmet ettiğini, hangisinin de millete rağmen milletin aleyhine siyaset yaptığını biliyoruz. Bakın bu güne kadar olmaz denilen birçok şeyi gerçekleştiren AK Parti iktidarı oldu. Belediyemize, köylerimize ne hizmet gerekiyorsa hepimiz bir arada sizlere hizmet etmek için seferberlik ilan ediyoruz. Köylerimizi geziyoruz dolaşıyoruz, birtakım köylerimizde gerçekten olan sorunları yakından gören biri olarak bundan sonraki süreçte Sincik'in köyleri bizim en önemli gündem maddemiz olacak. Köylerin yolları, içme suyu problemleri varsa başka problemleri bizlerin en önemli gündemimiz olacak. Bu ülkenin kaynaklarından Sincikliler en iyi şekilde istifade edecekler, çünkü siz hizmetlerin en iyisini hak ediyorsunuz. Bu ülkede geçmişte ezanları Türkçeye çevirdiler, camileri ahıra çevirdiler, 28 Şubat süreci ile başörtülü hanım kızlarımıza zulmetiler, imam hatipleri kapattılar. Şimdi bu zihniyet diyor ki 'haydi bismillah' demeyin, ona da karşılar. Ama onlar ne derlerse desinler biz Sinciklilerle birlikte her işin başı 'bismillah'tır diyoruz, bu seçimde de haydi bismillah diyeceğiz 1 Kasım'da da 'elhamdülillah' diyeceğiz inşallah" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindekiler Sincik Kaymakamı Zafer Sağ'ı makamından ziyaret ederek bir süre görüştükten sonra yapımı devam eden Sincik Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu ve sonra ilçeden ayrıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Ak Parti Türkiye Sincik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title