Haberler

Milletvekilleri Samsat İlçesine Çıkarma Yaptı

AK Parti Şanlıurfa ve Adıyaman Milletvekilleri, Samsat ilçesine çıkarma yaptı.

AK Parti Şanlıurfa ve Adıyaman Milletvekilleri, Samsat ilçesine çıkarma yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Adıyaman Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Salih Fırat ve AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Samsat ilçesinde Belediye Başkan adayı Yusuf Fırat'a destek mitingi düzenledi.

Samsat ilçesinde çok sayıda partilinin katıldığı mitingin açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, 30 Mart seçimlerinin diğer seçimlerden çok farklı olduğunu ve 2002'den önce konuşulamayan birçok şeyin AK Parti iktidarıyla hayata geçtiğine işaret etti.

Milletvekili Salih Fırat ise tüm Türkiye'de olduğu gibi Samsat ilçesinde de AK Parti ile hizmete devam denileceğini ifade etti.

Milletvekili Murtaza Yetiş de 30 Mart günü sadece Samsat'ın Belediye Başkanının seçilmeyeceğini, 30 Mart'ta CHP'nin ve CHP ile birlikte hareket eden paralel yapının ikiyüzlülüklerinin, maskelerinin düşeceğini kaydetti.

Mehmet Kasım Gülpınar, zorlu bir seçim sürecinde olunduğunu belirterek, "30 Mart'ın önemini artık anlatmaya gerek yok. Bu memleketimiz ve ülkemiz için çok önem arz eden bir seçimdir. Sizler bunun idrak ediyorsunuz. Bu halk basiret sahibi, feraset sahibidir. Bu halk bizden her şeyi daha iyi biliyor" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise önemli bir seçimin arifesinde olunduğunu belirterek, "Mesele birilerini bir yere oturtmak meselesi değil. Mesele hepimizin meselesi. Çocuklarımızın geleceği, büyüyen kalkınan gelişen Türkiye meselesidir. Bu seçimde her birimiz kendi meselemiz gibi bakmak durumundayız. Kendi geleceğimize oy vereceğiz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Adıyaman Ak Parti Samsat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title