Haberler

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde CHP'den Kocaeli milletvekili seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan'a mazbataları verildi.

25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde CHP'den Kocaeli milletvekili seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan'a mazbataları verildi.

Partililerle birlikte Kocaeli Adliyesi'ne gelen Hürriyet, Akar ve Tarhan, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Turan Yıldız'dan aldı.

Tahsin Tarhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin milletvekili olduğu için onur duyduğunu belirtti.

Milletvekili arkadaşlarıyla Kocaeli'yi TBMM'de halktan kopmadan temsil edeceklerini dile getiren Tarhan, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Bugün 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefat ettiğini hatırlatan Tahsin Tarhan, şunları söyledi:

"2009'da bir dergide benim röportajımı okumuş. Beni evine davet etti. Evine gittim ve beni sıcak bir şekilde karşıladı. Yaklaşık bir saat yanında kaldım. O bir saat içerisinde bir üniversite bitirdim. Türkiye'nin gelecekle ilgili politikalarından bahsetti. Ortadoğu'daki gelişmeleri anlattı. O dönemler Obama yeni gelmişti, Obama'nın neden geldiğini anlattı. İlerleyen süreçte Kürt sorunuyla ilgili neler yaşayacağımızı anlattı. Aynı zamanda ekonomiyle ilgili bilgiler verdi."

Demirel'i Düzce'de Türk mühendislerle kurdukları fabrikaya davet ettiğini, onun da Gebze'de yaptırdıkları okula ziyarette bulunmak istediğini dile getiren Tarhan, "(Sizin okulunuzdan yetişen her öğrenci bir fabrikadır) dedi. Bir ay sonra tekrar aradı, 'Okulunuza gelmek istiyorum' diye ama hastalandı, bir türlü bir araya gelemedik. Ülkemizin başı sağolsun, Allah rahmet eylesin" dedi.

Fatma Kaplan Hürriyet ise seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, halkın verdiği emanete layık olmaya özen göstereceklerini ifade etti.

Haydar Akar da CHP'nin Kocaeli milletvekilleri olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakanlığında Türkiye'nin gelecekle ilgili kararlarına imza atmaya hazır olduklarını vurgulayarak, kentin ve Türkiye'nin problemlerinin çözümü konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Kaplan Hürriyet Tahsin Tarhan Haydar Akar Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title